Соковита і солодка полуниця - це ідеальна основа для приготування простих десертів. Їх навіть не доведеться випікати. Зробіть смачний вершковий крем, поєднайте його зі шматочками ягодами, а також желе.
Ідея приготування полуничного десерту в креманці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком anny.cooking в Instagram. Можна подати на святковий стіл замість торту.
Інгредієнти на 4 порції:
Спосіб приготування:
1. Для крему зʼєднати яйце, цукор, крохмаль, ваніль і молоко.
2. Довести на вогні помішуючи до загустіння.
3. Охолодити до кімнатної температури.
4. Збити холодні вершки до стійких піків, обʼєднати з холодним кремом.
5. Печиво розрізати навпіл.
6. Вмочити в полуничне пюре, викласти в креманки, зверху викласти крем.
7. Поставити в холодильник.8. Желе приготувати згідно інструкції і охолодити до кімнатної температури.
9. Полуницю нарізати, викласти зверху на крем і залити желе. На 1 порцію в мене пішло ~ 2-3 ст.л. желе. Ще раз охолоджуємо і смакуємо.
Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...