Соковита і солодка полуниця - це ідеальна основа для приготування простих десертів. Їх навіть не доведеться випікати. Зробіть смачний вершковий крем, поєднайте його зі шматочками ягодами, а також желе.
Ідея приготування полуничного десерту в креманці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком anny.cooking в Instagram. Можна подати на святковий стіл замість торту.
Інгредієнти на 4 порції:
Спосіб приготування:
1. Для крему зʼєднати яйце, цукор, крохмаль, ваніль і молоко.
2. Довести на вогні помішуючи до загустіння.
3. Охолодити до кімнатної температури.
4. Збити холодні вершки до стійких піків, обʼєднати з холодним кремом.
5. Печиво розрізати навпіл.
6. Вмочити в полуничне пюре, викласти в креманки, зверху викласти крем.
7. Поставити в холодильник.8. Желе приготувати згідно інструкції і охолодити до кімнатної температури.
9. Полуницю нарізати, викласти зверху на крем і залити желе. На 1 порцію в мене пішло ~ 2-3 ст.л. желе. Ще раз охолоджуємо і смакуємо.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...