
Соковита і солодка полуниця - це ідеальна основа для приготування простих десертів. Їх навіть не доведеться випікати. Зробіть смачний вершковий крем, поєднайте його зі шматочками ягодами, а також желе.
Ідея приготування полуничного десерту в креманці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком anny.cooking в Instagram. Можна подати на святковий стіл замість торту.
Інгредієнти на 4 порції:
Спосіб приготування:
1. Для крему зʼєднати яйце, цукор, крохмаль, ваніль і молоко.
2. Довести на вогні помішуючи до загустіння.
3. Охолодити до кімнатної температури.
4. Збити холодні вершки до стійких піків, обʼєднати з холодним кремом.
5. Печиво розрізати навпіл.
6. Вмочити в полуничне пюре, викласти в креманки, зверху викласти крем.
7. Поставити в холодильник.8. Желе приготувати згідно інструкції і охолодити до кімнатної температури.
9. Полуницю нарізати, викласти зверху на крем і залити желе. На 1 порцію в мене пішло ~ 2-3 ст.л. желе. Ще раз охолоджуємо і смакуємо.
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...