Дуже смачно! Гарбузові оладки з сиром - рецепт легкої та корисної страви на сніданок або вечерю

Оладки можна їсти не лише на сніданок, а й на обід або вечерю. Не обов'язково робити страву солодкою. Якщо приготувати гарбузові оладки на кефірі і додати до них сир, тоді вийде апетитна і ситна страва. Тим більше сезон гарбуза зараз у самому розпалі і пора запасатися вітамінами на зиму, передають Патріоти України.

З гарбуза можна приготувати запіканку, суфле, маффіни, додавати овоч в різноманітні кекси і пиріжки. У гарбуза досить специфічний смак, тому, на жаль, він не всім доводиться до душі. Але потрібно пам'ятати, що овоч має корисні властивості, і практично не має протипоказань.

Гарбузові оладки з сиром

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 400 г
  • Яйце - 2 шт
  • Кефір - 0,5 л
  • Борошно - 1 склянка
  • Сіль за смаком
  • Розпушувач - 1 ч. Л

Для початку очистіть гарбуз від шкірки і насіння, поріжте його на кубики і поставте запікати в духовку. Можна зварити овоч, щоб він став більш м'яким.

Натріть гарбуз на тертці, сир розітріть з яйцями, додайте цукор і борошно. Розігрійте сковороду на середньому вогні і викладайте невеликими порціями гарбузову масу. Смажте оладки до золотистої скоринки, подавайте зі сметаною. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...