
Оладки можна їсти не лише на сніданок, а й на обід або вечерю. Не обов'язково робити страву солодкою. Якщо приготувати гарбузові оладки на кефірі і додати до них сир, тоді вийде апетитна і ситна страва. Тим більше сезон гарбуза зараз у самому розпалі і пора запасатися вітамінами на зиму, передають Патріоти України.
З гарбуза можна приготувати запіканку, суфле, маффіни, додавати овоч в різноманітні кекси і пиріжки. У гарбуза досить специфічний смак, тому, на жаль, він не всім доводиться до душі. Але потрібно пам'ятати, що овоч має корисні властивості, і практично не має протипоказань.
Інгредієнти:
Для початку очистіть гарбуз від шкірки і насіння, поріжте його на кубики і поставте запікати в духовку. Можна зварити овоч, щоб він став більш м'яким.
Натріть гарбуз на тертці, сир розітріть з яйцями, додайте цукор і борошно. Розігрійте сковороду на середньому вогні і викладайте невеликими порціями гарбузову масу. Смажте оладки до золотистої скоринки, подавайте зі сметаною. Смачного!
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...
Наш сучасний ритм життя дедалі частіше призводить до хронічного недосипання, яке непомітно підриває здоров’я та працездатність. Частина звичок, які здаються безпечними або буденними, насправді здатні серйозно заважати повноцінному нічному відпочинку, п...