Дуже смачно! Готуємо вдома хрусткі чебуреки з м'ясом і зеленню: Рецепт і секрети узбецької кухні (відео)

Чебуреки - дуже ароматна і ситна страва. Але, зрозуміло, тільки в тому випадку, якщо вони приготовані правильно і зі свіжих продуктів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити ідеальні чебуреки своїми руками, передають Патріоти України.

Отже, для приготування чебуреків вам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (750 г), сіль (1 ч. л.), рослинне масло (4 ст. л.), горілка (1 ст. л.), вода (300 мл). Фарш: філе куряче (700 г), цибуля білий (1 шт.), сіль (3 ч. л.), перець чорний (1.5 ч. л.), петрушка (1/4 пучок), вода (120 мл).

Крок 1: Для початку потрібно змішати сіль, гарячу воду, горілку і масло. Потім додати в цю суміш просіяне борошно і перемішувати до тих пір, поки не вийде однорідне тісто. Якщо тісто дуже клейке, можна додати ще трохи борошна. Готове тісто потрібно накрити кришкою і залишити на 30 хвилин.

Крок 2: Петрушку і цибулю потрібно помити, почистити і дрібно нарізати.

Крок 3: Потім пропустити філе через м'ясорубку і додати до зелені.

Крок 4: Додати сіль, чорний перець і воду, після чого ретельно перемішати.

Крок 5: Розділити тісто на 12 частин, з кожної скачати кульку, потім розкачати її в тонкий корж.

Крок 6: В центр кожного коржика покласти начинку (близько 2-3 столових ложок), рівномірно розподілити її на половину кружка, скласти чебуреки і защипнути краю виделкою.

Крок 7: Розігріти рослинне масло в глибокій сковороді, опускати в нього чебуреки по черзі. Обсмажувати потрібно до золотистого кольору з обох сторін.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...