
Якщо ви вважаєте, що котлети можуть бути тільки з м'яса, вас ще чекає багато відкриттів в кулінарії. Котлети з круп з овочами і спеціями нічим не поступаються м'ясним, а за багатством текстур часто перевершують їх. Почніть своє знайомство, приготувавши котлетки з пшона. Це відмінна їжа для вечері і навіть для сніданку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт приготування:
Крок 1
У каструлі доведіть до кипіння 1,5 склянки води, посоліть, всипте промите пшоно і варіть, прикривши кришкою, на повільному вогні до готовності, 30 хв. Трохи остудіть.
Крок 2
Очистить овочі. Наріжте цибулю і селеру маленькими кубиками (або подрібніть в кухонному комбайні). Моркву і цукіні натріть на дрібній тертці. Часник подрібніть.
Крок 3
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді, додайте цибулю й часник і смажте, помішуючи, до м'якості. Додайте моркву, селеру і цукіні, всипте куркуму і копчену паприку і продовжуйте готувати ще 3 хв. Зніміть з вогню.
Крок 4
Перекладіть пшоно і підсмажені овочі в миску, додайте яйце, кисломолочний сир і тертий сир. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
Крок 5
Змочіть руки у воді і скачайте 12 невеликих котлеток. Розігрійте в сковороді оливкову олію і обсмажте котлетки з обох боків до золотистого кольору. Подавайте зі сметаною.
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...