Запіканка з фруктами та без цукру - справжня мрія для тих, хто любить десерти, але стежить за своїм харчуванням і фігурою. А також дуже хитрий і смачних спосіб умовити дитину їсти сир, передають Патріоти України.
Для приготування запіканки нам знадобляться наступні інгредієнти: сир (400 г), яйця (3 шт), крохмаль кукурудзяний (0,5 столової ложки), ванільний цукор (1 чайна ложка), курага (100 г), фініки (50 г), цедра лимона (1 шт), груша (5 шт).
Як приготувати запіканку за рецептом:
Очистіть груші та відріжте менші частини, великі частини з корінцем залиште. Вони будуть пектися зверху запіканки.
Візьміть сир, з'єднайте його з яйцями, додайте фініки та курагу. Змішайте та подрібніть блендером до отримання однорідної маси. Додайте крохмаль і також добре перемішайте.
Залишок груш (менші частини, які ви відрізали) наріжте кубиками та змішайте з сумішшю з блендера. Для запаху та вишуканого смаку випічки, додайте цедру половини лимона.
Порада: випікайте сирні вироби при низьких температурах.
Перемістіть суміш до форми (бажано не менше 20 см в діаметрі) та додайте верхівки груш з хвостиком. Добре утрамбуйте, щоб підрівняти запіканку. Перед відправкою до духовки, оберніть запіканку фольгою та зніміть за 15-20 хвилин до кінця випікання. Так груші встигнуть добре пропектися.
Випікайте запіканку при температурі 160 градусів до 60 хвилин. Після цього дайте їй трохи охолонути. Звільніть запіканку від форми та подавайте на стіл.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...