
Запіканка з фруктами та без цукру - справжня мрія для тих, хто любить десерти, але стежить за своїм харчуванням і фігурою. А також дуже хитрий і смачних спосіб умовити дитину їсти сир, передають Патріоти України.
Для приготування запіканки нам знадобляться наступні інгредієнти: сир (400 г), яйця (3 шт), крохмаль кукурудзяний (0,5 столової ложки), ванільний цукор (1 чайна ложка), курага (100 г), фініки (50 г), цедра лимона (1 шт), груша (5 шт).
Як приготувати запіканку за рецептом:
Очистіть груші та відріжте менші частини, великі частини з корінцем залиште. Вони будуть пектися зверху запіканки.
Візьміть сир, з'єднайте його з яйцями, додайте фініки та курагу. Змішайте та подрібніть блендером до отримання однорідної маси. Додайте крохмаль і також добре перемішайте.
Залишок груш (менші частини, які ви відрізали) наріжте кубиками та змішайте з сумішшю з блендера. Для запаху та вишуканого смаку випічки, додайте цедру половини лимона.
Порада: випікайте сирні вироби при низьких температурах.
Перемістіть суміш до форми (бажано не менше 20 см в діаметрі) та додайте верхівки груш з хвостиком. Добре утрамбуйте, щоб підрівняти запіканку. Перед відправкою до духовки, оберніть запіканку фольгою та зніміть за 15-20 хвилин до кінця випікання. Так груші встигнуть добре пропектися.
Випікайте запіканку при температурі 160 градусів до 60 хвилин. Після цього дайте їй трохи охолонути. Звільніть запіканку від форми та подавайте на стіл.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...