Дуже смачно і корисно! Як приготувати вдома смачну запіканку без цукру

Запіканка з фруктами та без цукру - справжня мрія для тих, хто любить десерти, але стежить за своїм харчуванням і фігурою. А також дуже хитрий і смачних спосіб умовити дитину їсти сир, передають Патріоти України.

Для приготування запіканки нам знадобляться наступні інгредієнти: сир (400 г), яйця (3 шт), крохмаль кукурудзяний (0,5 столової ложки), ванільний цукор (1 чайна ложка), курага (100 г), фініки (50 г), цедра лимона (1 шт), груша (5 шт).

Як приготувати запіканку за рецептом:

Очистіть груші та відріжте менші частини, великі частини з корінцем залиште. Вони будуть пектися зверху запіканки.

Візьміть сир, з'єднайте його з яйцями, додайте фініки та курагу. Змішайте та подрібніть блендером до отримання однорідної маси. Додайте крохмаль і також добре перемішайте.

Залишок груш (менші частини, які ви відрізали) наріжте кубиками та змішайте з сумішшю з блендера. Для запаху та вишуканого смаку випічки, додайте цедру половини лимона.

Порада: випікайте сирні вироби при низьких температурах.

Перемістіть суміш до форми (бажано не менше 20 см в діаметрі) та додайте верхівки груш з хвостиком. Добре утрамбуйте, щоб підрівняти запіканку. Перед відправкою до духовки, оберніть запіканку фольгою та зніміть за 15-20 хвилин до кінця випікання. Так груші встигнуть добре пропектися.

Випікайте запіканку при температурі 160 градусів до 60 хвилин. Після цього дайте їй трохи охолонути. Звільніть запіканку від форми та подавайте на стіл.

  • Читайте
Джерело: Апостроф

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...