Багато господинь люблять заливні пироги, оскільки їм не доводиться з ними возитися особливо довго. Та й непотрібно вимішувати тісто і чекати поки воно підійде, зазначають Патріоти України.
Заливний пиріг дуже простий у приготуванні і з ним впорається навіть дитина. Пиріг виходить неймовірно ніжним, він буквально тане в роті. А рибка надає йому особливого смаку. Але при бажанні пиріг можна зробити з м'ясом або грибами. І навіть в солодкому варіанті.
Необхідні продукти
Починаємо приготування
Приємного апетиту!
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...