Дуже смачно і корисно! Простий і швидкий пиріг з рибкою на заливному тісті

Багато господинь люблять заливні пироги, оскільки їм не доводиться з ними возитися особливо довго. Та й непотрібно вимішувати тісто і чекати поки воно підійде, зазначають Патріоти України.

Заливний пиріг дуже простий у приготуванні і з ним впорається навіть дитина. Пиріг виходить неймовірно ніжним, він буквально тане в роті. А рибка надає йому особливого смаку. Але при бажанні пиріг можна зробити з м'ясом або грибами. І навіть в солодкому варіанті.

Необхідні продукти

  • 160 грамів консервованої горбуші
  • 60 грамів рису (готового)
  • 1 невелика цибулина
  • рослинна олія
  • 80 грамів рисового борошна
  • 2 курячих яйця
  • 170 грамів натурального йогурту
  • 80 грамів кефіру
  • пів чайної ложки розпушувача
  • сіль

Починаємо приготування

  1. У миску вбиваємо курячі яйця. Додаємо до них йогурт, кефір і трохи рослинної олії. Туди ж кладемо сіль, розпушувач і все перемішуємо. Потім додаємо рисове борошно і ще раз перемішуємо. За бажанням рисове борошно можна замінити пшеничного, а йогурт — кефіром.
  2. Форму для випічки промазуємо рослинною олією і виливаємо половину приготованого тіста.
  3. Консерву розминаємо виделкою і видаляємо кісточки.
  4. Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками та обсмажуємо на розпеченій сковороді. Додаємо її до рибки, туди ж кладемо спеції та відварений рис. Все добре перемішуємо.
  5. Отриману начинку викладаємо на тісто і розподіляємо. Зверху виливаємо залишки тіста і розподіляємо.
  6. Відправляємо все в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 30 хвилин, а потім подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Яка сім’я не справжня? Ваш вибір розкриє риси вашої особистості

п’ятниця, 14 листопад 2025, 23:10

Готові до швидкої розваги? Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся більше про свою особистість. Вам потрібно лише відповісти на одне запитання: яка сім’я не справжня, передають Патріоти України. Цей тест допомагає розкрити приховані риси та емоції. По...

Дачникам на замітку! Чим та як обробити виноград, щоб він пережив зиму

п’ятниця, 14 листопад 2025, 18:30

Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...