Дуже смачно й швидко! Такі голубці можна готувати хоч кожен день, бо вони дуже ледачі

Страва, яка врятує ваш час та нерви біля плити. Не треба довго стояти, відпарювати капусту, варити рис, готувати окремо фарш. Ледачі голубці - рецепт, який стане вашим улюбленим, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • капуста — 200 г;
  • цибуля — 70 г;
  • морква — 100 г;
  • м’ясо — 300 г.

Як приготувати

Основна маса для ледачих голубців готується в блендері. Просто поріжте на кілька частин основні інгредієнти та перемеліть їх в блендері. Додайте сіль, чорний мелений перець.

З фаршу сформуйте голубці, як котлети, та обсмажте їх на олії. Коли підсмажите з другої сторони, залийте соусом зі сметани, томатної пасти та води. Нехай протушкуються під кришкою. А потім можна смачно обідати чи вечеряти. Рецепт простий та доступний. Смачного!

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...