Страва, яка врятує ваш час та нерви біля плити. Не треба довго стояти, відпарювати капусту, варити рис, готувати окремо фарш. Ледачі голубці - рецепт, який стане вашим улюбленим, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Основна маса для ледачих голубців готується в блендері. Просто поріжте на кілька частин основні інгредієнти та перемеліть їх в блендері. Додайте сіль, чорний мелений перець.
З фаршу сформуйте голубці, як котлети, та обсмажте їх на олії. Коли підсмажите з другої сторони, залийте соусом зі сметани, томатної пасти та води. Нехай протушкуються під кришкою. А потім можна смачно обідати чи вечеряти. Рецепт простий та доступний. Смачного!
Опале листя восени — це справжня морока для садівників та городників. Воно покриває грядки щільним килимом. Чи потрібно прибирати опале листя восени? Перед городниками восени повстає досить важливе запитання: що робити з опалим листям на грядках, перед...
Дуже часто ми робимо з нашими побутовими приладами речі, які нам здаються зручними та безпечними, а насправді дуже скоро виведуть техніку з ладу. Яких неправильних дій краще уникати, щоб ваші прилади працювали якомога довше? РБК-Україна (проект Styler)...