Дуже смачно! Яблучна шарлотка з ванільними нотками

Яблука так і просяться у випічку, особливо смачно поєднувати їх у шарлотці з м’яким сиром. Ванільний аромат та яблучний присмак вас вразять у цій сирній смакоті.

Подробиці

Для приготування беремо:
яйця 3 шт.
цукор 100 г
ванільний цукор 20 г
вершкове масло 100 г (розтопити)
сир 200 г
борошно 200 г
розпушувач 10 г
яблука 3 шт.

Яйця потрібно добре збити з цукром та ванільним цукром, додати розтоплене вершкове масло, сир, просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішати, тісто обов’язково має вийти густим і щоб не було “комочків” сухого борошна.

Розподіляємо тісто у формі 20-22 см, викладаємо яблука, зверху присипаємо ще цукром, якщо хочете карамельний присмак яблук.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин, готовність перевірити шпажкою.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...