
Яблука так і просяться у випічку, особливо смачно поєднувати їх у шарлотці з м’яким сиром. Ванільний аромат та яблучний присмак вас вразять у цій сирній смакоті.
Для приготування беремо:
яйця 3 шт.
цукор 100 г
ванільний цукор 20 г
вершкове масло 100 г (розтопити)
сир 200 г
борошно 200 г
розпушувач 10 г
яблука 3 шт.
⠀
Яйця потрібно добре збити з цукром та ванільним цукром, додати розтоплене вершкове масло, сир, просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішати, тісто обов’язково має вийти густим і щоб не було “комочків” сухого борошна.
⠀
Розподіляємо тісто у формі 20-22 см, викладаємо яблука, зверху присипаємо ще цукром, якщо хочете карамельний присмак яблук.
⠀
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин, готовність перевірити шпажкою.
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...