Яблука так і просяться у випічку, особливо смачно поєднувати їх у шарлотці з м’яким сиром. Ванільний аромат та яблучний присмак вас вразять у цій сирній смакоті.
Для приготування беремо:
яйця 3 шт.
цукор 100 г
ванільний цукор 20 г
вершкове масло 100 г (розтопити)
сир 200 г
борошно 200 г
розпушувач 10 г
яблука 3 шт.
⠀
Яйця потрібно добре збити з цукром та ванільним цукром, додати розтоплене вершкове масло, сир, просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішати, тісто обов’язково має вийти густим і щоб не було “комочків” сухого борошна.
⠀
Розподіляємо тісто у формі 20-22 см, викладаємо яблука, зверху присипаємо ще цукром, якщо хочете карамельний присмак яблук.
⠀
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин, готовність перевірити шпажкою.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...