Цей тортик без випічки настільки вершковий, що тане в роті, ніжний і ягідний, що від нього неможливо відірватися! Легко готується, швидко з'їдається - просто чарівний десерт до чаю, передають Патріоти України.
Для основи:
Для начинки:
Приготування:
Печиво подрібнити в крихту в блендері. Влити 50 мл молока, замішати липке "тісто". Розподілити його за формою, на дно якої вистелений пекарський папір. Відправити в холодильник, поки готується начинка, інформує Ukr.Media.
Желатин розчинити в 100 мл холодної води. Підігріти молоко, всипати цукор, перемішати, щоб він повністю розчинився. З'єднати з желатином. Холодні жирні вершки збити до стійких піків. Окремо сир збити з вершковим сиром до гладкої консистенції. Влити молоко з розчиненим желатином, додати збиті вершки, все з'єднати.
Будь-які ягоди перебити до однорідності. Якщо не любите кісточки, перебиті ягоди можна додатково протерти через ситечко.
З'єднати ягоди з вершковою масою. Перекласти на основу. Вирівняти верх. Відправити в холодильник на стабілізацію мінімум на 6 годин.
Готовий чізкейк без випічки прикрасити будь-якими ягодами і фруктами. Ви тільки подивіться на цей апетитний шматочок! Прекрасний десерт до чаю готовий. Детальніше про те, як приготувати ягідно-сирний торт без випічки, дивіться у відео нижче:
Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...
Досягти помітних результатів коли ви обмежені у часі може бути надзвичайно важко, проте якщо ви готуєтесь до певної події, поліпшити форму реально всього за 2 тижні. Щоб швидко схуднути, потрібно бути дисциплінованими та поєднувати ефективні тренування...