Дуже смачно! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

Тушкування - популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України.

Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати.

Подробиці

Для приготування м’яса потрібно знати деякі хитрощі.

Насамперед варто пам’ятати про те, що не всі види м’яса підійдуть для такого приготування. Потрібно вибирати продукт дорожчий, який буде менш жирним.

Кулінари не рекомендують відправляти до сковороди м’ясо без маринаду. Десь за годину до початку готування краще залишити його в розсолі, де є якісь кислі продукти.

Перед початком тушкування слід нарізати м’ясо кубиками. Різати треба поперек волокон.

Після цього близько 5-7 хвилин продукт слід обсмажити. Ця проста процедура зробить шматочки більш соковитими та ніжними.

Головною проблемою під час готування є додавання необхідної кількості рідини.

Не треба боятися переборщити з водою, оскільки надлишок бульйону випарується сам під час приготування. Але якщо влити дуже мало води, то м’ясо залишиться жорстким.

Бережіться! Ознаки раку шкіри, на які варто звернути увагу після 15 хвилин перебування на сонці

понеділок, 23 червень 2025, 19:56

Усіх закликають уважно слідкувати за симптомами раку шкіри, які можуть з’явитися вже після 15 хвилин перебування на сонці, передають Патріоти України. Якщо ви проводите будь-який час на сонці, варто бути пильним щодо ознак раку шкіри і одразу звертатис...

Вам під силу це! Три звички, які крадуть щастя. Як перестати бути собі ворогом?

понеділок, 23 червень 2025, 18:47

Недооцінювання того, що ми маємо, і зосередженість на важкодосяжних цілях — це основні джерела фрустрації та відчуття незадоволення. Як казав стародавній стоїчний філософ Сенека, передають Патріоти України. «Якщо те, що у тебе є, здається тобі недост...