Дуже смачно! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

Тушкування - популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України.

Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати.

Подробиці

Для приготування м’яса потрібно знати деякі хитрощі.

Насамперед варто пам’ятати про те, що не всі види м’яса підійдуть для такого приготування. Потрібно вибирати продукт дорожчий, який буде менш жирним.

Кулінари не рекомендують відправляти до сковороди м’ясо без маринаду. Десь за годину до початку готування краще залишити його в розсолі, де є якісь кислі продукти.

Перед початком тушкування слід нарізати м’ясо кубиками. Різати треба поперек волокон.

Після цього близько 5-7 хвилин продукт слід обсмажити. Ця проста процедура зробить шматочки більш соковитими та ніжними.

Головною проблемою під час готування є додавання необхідної кількості рідини.

Не треба боятися переборщити з водою, оскільки надлишок бульйону випарується сам під час приготування. Але якщо влити дуже мало води, то м’ясо залишиться жорстким.

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...

Ви могли це не знати! Як довго можна використовувати туш, помаду і крем для обличчя

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 12:35

Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...