Дуже смачно! Як приготувати чизкейк зі згущеним молоком без випікання

Солодкі пироги та чизкейки не завжди треба випікати. Певні рецепти дають можливість отримати бездоганний виріб й без термічної обробки. Пропонуємо вам спробувати приготувати чизкейк зі згущеним молоком. Надзвичайно смачний рецепт.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • кисломолочний сир — 540 г;
  • варене згущене молоко — 360 г;
  • масло — 150 г;
  • горіхи — 50 г;
  • печиво — 50 г;
  • вода — 10 ст.л.;
  • желатин — 10 г.

Як приготувати

Починаємо з того, що желатин потрібно залити водою. Перемішайте та залиште його набухати. Тим часом подрібніть печиво в блендері та горіхи.

До крихт з печива влийте розтоплене масло. Вимішайте масу. З неї будемо формувати корж в формі. Поставте її в холодильник, щоб він схопився, затвердів.

Переходимо до приготування начинки. Змішайте сир, згущене молоко. Вимішайте та перемеліть блендером.

Розтопіть желатин. Тепер потрібно збивати сирну масу та тонкою цівкою вливати желатин. Це буде начинка, яку потрібно перекласти в форму з коржем.

Готовий чизкейк потрібно поставити в холодильник, щоб він стабілізувався. Прикрасьте горіхами. Смачного!

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...