Дуже смачно! Як приготувати кабачкові оладки з м'ясом і зеленню: Покроковий рецепт

Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • м'ясний фарш – 400 г
  • борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • олія – 50 мл
  • петрушка, кріп – по 1 пучку
  • сметана – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
  2. Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
  3. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.

Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Джерело: Обозреватель

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...