Дуже смачно! Як приготувати кабачкові оладки з м'ясом і зеленню: Покроковий рецепт

Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • м'ясний фарш – 400 г
  • борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • олія – 50 мл
  • петрушка, кріп – по 1 пучку
  • сметана – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
  2. Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
  3. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.

Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Джерело: Обозреватель

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...