Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- кабачки – 2-3 шт.
- м'ясний фарш – 400 г
- борошно – 50 г
- яйце – 1 шт.
- часник – 2 зуб.
- олія – 50 мл
- петрушка, кріп – по 1 пучку
- сметана – 2-3 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
- Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
- На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.
Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...