Дуже смачно! Як приготувати кабачкові оладки з м'ясом і зеленню: Покроковий рецепт

Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • м'ясний фарш – 400 г
  • борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • олія – 50 мл
  • петрушка, кріп – по 1 пучку
  • сметана – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
  2. Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
  3. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.

Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Джерело: Обозреватель

Дресирувальник собак розповів, на що варто звернути увагу, залишаючи улюбленця вдома одного

середа, 26 листопад 2025, 23:10

Залишати собаку вдома наодинці буває непросто - і для власника, і для тварини. Однак один досвідчений тренер собак поділився порадами, як зробити цей процес менш стресовим для вашого улюбленця, передають Патріоти України. Собаки — соціальні тварини, то...

Це може здивувати! Вчені зруйнували головний міф про здоровий сон

середа, 26 листопад 2025, 18:43

Скільки годин сну насправді потрібно дорослій людині – питання, навколо якого вже давно точаться дискусії. Хоча популярна норма "вісім годин" сприймається як незаперечний стандарт, сучасні науковці дедалі частіше ставлять її під сумнів, передають Патрі...