Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- кабачки – 2-3 шт.
- м'ясний фарш – 400 г
- борошно – 50 г
- яйце – 1 шт.
- часник – 2 зуб.
- олія – 50 мл
- петрушка, кріп – по 1 пучку
- сметана – 2-3 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
- Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
- На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.
Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...