Дуже смачно! Як приготувати кабачкові оладки з м'ясом і зеленню: Покроковий рецепт

Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • м'ясний фарш – 400 г
  • борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • олія – 50 мл
  • петрушка, кріп – по 1 пучку
  • сметана – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
  2. Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
  3. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.

Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Джерело: Обозреватель

А ви це знали? Ромашковий чай може бути небезпечним - ось кому не варто пити

субота, 1 листопад 2025, 23:10

Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...

Не робіть помилок! Чому туш склеює вії

субота, 1 листопад 2025, 19:10

Купуючи собі туш, ми сподіваємось, що вона виправдає обіцянки з реклами – буде гарно розділяти вії, робити їх довшими та густішими на вигляд. Але нерідко результат у макіяжі виявляється не таким вдалим. Що ж може призводити до цього, передають Патріоти...