Дуже смачно! Як приготувати кабачкові оладки з м'ясом і зеленню: Покроковий рецепт

Кабачок - унікальний продукт, окрім того, що він дуже корисний, то ще й із нього ще можна приготувати масу смачних страв, починаючи з м'ятно-кабачкових панкейків, закінчуючи - рататуєм, млинцями, рагу, смачними пирогами. Також незрівнянною буде ікра, лечо, просто консервовані кабачки з часником і навіть шашлик, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • м'ясний фарш – 400 г
  • борошно – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • олія – 50 мл
  • петрушка, кріп – по 1 пучку
  • сметана – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки, поріжте великими шматками, перекладіть у блендер і збийте до не до стану пюре.
  2. Перекладіть фарш в окрему миску, додайте подрібнені кабачки, яйце, часник, сіль, борошно, подрібнений перець, петрушку, кріп і все ретельно перемішайте.
  3. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть ложкою оладки і смажте з двох сторін до золотистого кольору.

Готову страву краще їсти гарячою зі сметаною і зеленню, а також зі свіжими овочами.

Джерело: Обозреватель

Народні прикмети на 2 квітня. Українці спрадавна продавали й купували цього дня та приховували свої мрії та сподівання

середа, 2 квітень 2025, 7:05

2 квітня за новим стилем (15 квітня за старим) віряни вшановують преподобного Тита Чудотворця. За це отримав нагороду творити чудеса. За юліанським календарем сьогодні день пам'яті мучениці Фотини Самарянині. . *** . Тит жив у VIII-IX століттях. Ще в...

Інакше пошкодуєте! Шкідливі харчові звички, від яких варто відмовитись негайно

середа, 2 квітень 2025, 6:47

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...