Дуже смачно! Як приготувати картопляний рулет із овочами всього за півгодини

Рулети - це завжди святкова їжа. Може бути представлена як окрема повноцінна страва, а може доповнювати іншу. Наприклад, картопляний рулет з овочами. Залишилося пюре з учорашньої вечері - знайдіть йому оригінальне і смачне застосування. Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман розповів, як приготувати цю барвисту страву лише за пів години, передають Патріоти України.

Картопляний рулет за рецептом Григорія Германа

Інгредієнти

  • Картопляне пюре – 700 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Капуста – 200 г;
  • Зелений горошок – 200 г;
  • Сир твердий – 200 г;
  • Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх.

Спосіб приготування

  1. Спочатку треба очистити і подрібнити цибулю, відправити її смажитися на сковорідці. Тим часом почистити і подрібнити моркву. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї моркву.
  2. Нашаткувати капусту і відправити готуватися до овочів, туди ж висипати горошок. Посолити, поперчити і додати дрібку мускатного горіха. Приготовлені овочі пересипати в окрему миску і дати охолонути.
  3. Відокремити жовток від білка. Влити білок у пюре і перемішати. Нарізати сир скибочками. Зелень подрібнити і змішати з готовими овочами.
  4. Щоб сформувати рулет, треба взяти харчову плівку, розкласти її на поверхні столу, викласти шар картоплі, далі рівномірно розподілити овочі, а всередину викласти сир. Загорнути рулет.
  5. Обережно підкласти під рулет пергаментний папір, а потім перенести страву на деко.
  6. Вирівняти рулет, змастити його жовтком і посипати кунжутом. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 5-7 хвилин.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...