
Рулети - це завжди святкова їжа. Може бути представлена як окрема повноцінна страва, а може доповнювати іншу. Наприклад, картопляний рулет з овочами. Залишилося пюре з учорашньої вечері - знайдіть йому оригінальне і смачне застосування. Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман розповів, як приготувати цю барвисту страву лише за пів години, передають Патріоти України.
Картопляний рулет за рецептом Григорія Германа
Інгредієнти
- Картопляне пюре – 700 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Капуста – 200 г;
- Зелений горошок – 200 г;
- Сир твердий – 200 г;
- Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх.
Спосіб приготування
- Спочатку треба очистити і подрібнити цибулю, відправити її смажитися на сковорідці. Тим часом почистити і подрібнити моркву. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї моркву.
- Нашаткувати капусту і відправити готуватися до овочів, туди ж висипати горошок. Посолити, поперчити і додати дрібку мускатного горіха. Приготовлені овочі пересипати в окрему миску і дати охолонути.
- Відокремити жовток від білка. Влити білок у пюре і перемішати. Нарізати сир скибочками. Зелень подрібнити і змішати з готовими овочами.
- Щоб сформувати рулет, треба взяти харчову плівку, розкласти її на поверхні столу, викласти шар картоплі, далі рівномірно розподілити овочі, а всередину викласти сир. Загорнути рулет.
- Обережно підкласти під рулет пергаментний папір, а потім перенести страву на деко.
- Вирівняти рулет, змастити його жовтком і посипати кунжутом. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 5-7 хвилин.
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...