Рулети - це завжди святкова їжа. Може бути представлена як окрема повноцінна страва, а може доповнювати іншу. Наприклад, картопляний рулет з овочами. Залишилося пюре з учорашньої вечері - знайдіть йому оригінальне і смачне застосування. Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман розповів, як приготувати цю барвисту страву лише за пів години, передають Патріоти України.
Картопляний рулет за рецептом Григорія Германа
Інгредієнти
- Картопляне пюре – 700 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Капуста – 200 г;
- Зелений горошок – 200 г;
- Сир твердий – 200 г;
- Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх.
Спосіб приготування
- Спочатку треба очистити і подрібнити цибулю, відправити її смажитися на сковорідці. Тим часом почистити і подрібнити моркву. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї моркву.
- Нашаткувати капусту і відправити готуватися до овочів, туди ж висипати горошок. Посолити, поперчити і додати дрібку мускатного горіха. Приготовлені овочі пересипати в окрему миску і дати охолонути.
- Відокремити жовток від білка. Влити білок у пюре і перемішати. Нарізати сир скибочками. Зелень подрібнити і змішати з готовими овочами.
- Щоб сформувати рулет, треба взяти харчову плівку, розкласти її на поверхні столу, викласти шар картоплі, далі рівномірно розподілити овочі, а всередину викласти сир. Загорнути рулет.
- Обережно підкласти під рулет пергаментний папір, а потім перенести страву на деко.
- Вирівняти рулет, змастити його жовтком і посипати кунжутом. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 5-7 хвилин.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...