Картопля - не зовсім корисний, абсолютно простий продукт, але якщо нею не зловживати, тоді зрозуміло це абсолютно безпечно. А особливо менш крохмальна і більш корисна – саме молода картопля, а якщо її ще й правильно приготувати – тоді отримаєте користь подвійно, передають Патріоти України.
1. Молода картопля в глазурі з соєвого соусу, меду та часнику
Інгредієнти:
- картопля – 450-500 г
- рослинне масло – 2-3 ст. л.
- мед – 3 ст. л.
- соєвий соус – 3 ст. л.
- насіння кунжут – 1 ст. л.
- часник – 1 зуб.
Спосіб приготування:
- Картоплю добре промийте, просушіть в друшляку, що не ріжте.
- Розігрійте масло в сковороді, покладіть картоплю одним шаром, добре обсмажте близько 20 хвилин, кришку бажано закрити, так овочі стануть м'якими.
- Зробіть глазур: змішайте мед, соєвий соус, часник подрібнений, розмішайте і вилийте в картоплю.
- Готуйте картоплю в глазурі близько 5 хвилин, але потрібно обов'язково постійно помішувати, щоб нічого не пригоріло.
- Коли картопля стане рум'яною, можна зняти в вогню, присипати кунжутом і добре перемішати.
Подавати блюдо можна зі свіжими і запечная овочами.
2. Молода картопля, тушкована у вині
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг
- вино – 200 мл
- часник – 1-2 зуб.
- вершкове масло – 50-80 г
- трави – за смаком
- сіль – за смаком
- лавровий лист – 2-3 шт.
Спосіб приготування:
- Добре помийте картоплю, після – викладіть в каструлю, додайте лавровий лист і роздавлений часник.
- Влийте вино, додайте олію і накрийте сотейник кришкою, щоб все добре протушкувати на середньому вогні протягом години. Важливо, щоб вино випарується.
- Після – вогонь потрібно зменшити, добре струсіть картоплю, щоб вона присмажився рівномірно до рум'яної скоринки.
Перед самою подачею додайте сіль.
3. запекти енная молода картопля, фарширована рикоттой
Інгредієнти:
- картопля – 500-700 г
- рикотта – 120 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- твердий сир – 2 ст. л.
- лимон – 1/2
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Помийте картоплю, викладіть на деко, покритий фольгою.
- Картопля полийте оливковою олією, додайте сіль і перець.
- З'єднайте кінці фольги, формуючи пакет для запікання і відправте в розігріту до 230 ° C духовку на 35-40 хвилин.
- Для заправки: змішайте рікотту, цедру лимона, твердий сир, сіль і перець, все добре перемішайте.
- По закінченню часу дістаньте картоплю, дайте їй охолонути і на верхівці кожної зробіть надріз, туди покладіть по 1 чайній ложці сирної маси, перекладіть в тарілку, полийте олією з перцем і сіллю.
4. Хрумка молода картопля в духовці
Інгредієнти:
- молода картопля – 700 г
- оливкова олія – 2-3 ст. л.
- часник – 1-2 зуб.
- паприка – 1 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Картоплю добре помийте, викладіть в каструлю, доведіть до кипіння.
- Після – викладіть на деко картоплю і товкачем злегка роздушіть її, зверху полийте олією, присипте сіллю, перцем, паприкою і часником.
- Поставте блюдо в розігріту до 200 ° C духовку на 20 хвилин.
Картоплю подавати гарячою з будь-яким соусом на ваш смак, також з овочами, рибою.
Деякі відходи можуть не лише засмітити каналізацію, а й зіпсувати насоси та фільтраційне обладнання. І мова не лише про унітаз, а й про раковину на кухні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фарба. Фарба містить шкідливі хімічні речовини, я...
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...