Дуже смачно! Як приготувати ніжний крем-суп із сиром та грибами (рецепт і поради)

Після важкого робочого дня всім хочеться завершити вечір на приємній ноті. Для цього можна створити особливу атмосферу, послухавши улюблену музику і приготувавши смачну вечерю, передають Патріоти України.

Інгредієнти: печериці свіжі (200 г), картопля (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), морква (0,5 шт.),сир плавлений (1 шт.), вершки 20% (150 мл), бульйон курячий (700 мл), масло вершкове (50 г), сіль, суміш перців.

Приготування:

Заздалегідь необхідно зварити курячий бульйон.

Ріпчасту цибулю і моркву миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо на невеликі шматочки.

Порада: Моркву можна потерти на терці, щоб прискорити процес приготування.

Картоплю миєму, чистимо, нарізаємо середнім кубиком. Потім заливаємо бульйоном і варимо на слабкому вогні 15 хвилин.

Печериці миєму, ріжемо і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, цибулею і морквою.

Порада: Щоб випарувати зайву вологу з грибів, їх можна проварити перед смаженням. Візьміть каструлю, закип'ятіть в ній воду і киньте гриби, посоліть їх і проваріть близько 5-7 хвилин. Потім їх можна обсмажувати.

Плавлений сирок нарізаємо невеликими кубиками.

Порада: Плавлений сирок можна замінити вершковим сиром, наприклад, "Філадельфією".

Коли картопля майже звариться, додаємо гриби з цибулею і морквою. Варимо ще 10 хвилин.

Потім додаємо нарізаний плавлений сирок і проварюємо ще 5-7 хвилин.

Згодом подрібнюємо суп за допомогою блендера до однорідної консистенції. Додаємо в нього вершки, попередньо доведені до кипіння. Перемішуємо, чекаємо, поки все закипить, солимо, перчимо і знімаємо з плити.

Порада: Суп можна подавати з сухариками або дрібно нарізаною зеленню, а також окремо обсмаженими грибами.

Смачного!


Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...