Дуже смачно! Як приготувати низькокалорійний чізкейк без випікання

Чізкейк можна приготувати з низькою кількістю калорій. Він буде так само смачний, ніжний та легкий на смак. Рецепт приготування читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • знежирений кисломолочний сир — 200 г;
  • натуральний йогурт — 125 мл;
  • желатин — 9 г;
  • лимонний сік — від 1 лимона;
  • вода — 75 мл;
  • мед — 3 ст.л.;
  • білки — 2 шт.

Як приготувати

Лимонний сік змішайте з водою. Додайте желатин та залиште на 5 хвилин. Пізніше треба буде його трохи підігріти, щоб суміш остаточно стала однорідною.

Кисломолочний сир, йогурт та мед потрібно збити разом. Введіть розчинений желатин. Збийте білки у піну та обережно введіть в сирну масу. Вмішуйте повільно лопаткою.

Печиво подрібніть на крихти. На 300 г печива треба 80-100 г масла. Якщо хочете корж товстішим, пропорції можна збільшити. Влийте розтоплене масло в крихти та перемішайте. З цієї суміші сформуйте основу в формі, в якій будете робити чізкейк. Тепер влийте підготовану сирну масу.

Чізкейк випікати не треба. Поставте в холодильник мінімум на 6 годин. Це смачний десерт, який вам обов’язково сподобається. Смачного!

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...