Дуже смачно! Як приготувати низькокалорійний чізкейк без випікання

Чізкейк можна приготувати з низькою кількістю калорій. Він буде так само смачний, ніжний та легкий на смак. Рецепт приготування читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • знежирений кисломолочний сир — 200 г;
  • натуральний йогурт — 125 мл;
  • желатин — 9 г;
  • лимонний сік — від 1 лимона;
  • вода — 75 мл;
  • мед — 3 ст.л.;
  • білки — 2 шт.

Як приготувати

Лимонний сік змішайте з водою. Додайте желатин та залиште на 5 хвилин. Пізніше треба буде його трохи підігріти, щоб суміш остаточно стала однорідною.

Кисломолочний сир, йогурт та мед потрібно збити разом. Введіть розчинений желатин. Збийте білки у піну та обережно введіть в сирну масу. Вмішуйте повільно лопаткою.

Печиво подрібніть на крихти. На 300 г печива треба 80-100 г масла. Якщо хочете корж товстішим, пропорції можна збільшити. Влийте розтоплене масло в крихти та перемішайте. З цієї суміші сформуйте основу в формі, в якій будете робити чізкейк. Тепер влийте підготовану сирну масу.

Чізкейк випікати не треба. Поставте в холодильник мінімум на 6 годин. Це смачний десерт, який вам обов’язково сподобається. Смачного!

Секрет господинь! Всього один інгредієнт, доданий до різних начинок вареників робить їх смачнішими

вівторок, 23 липень 2024, 18:07

Вареники - це смачне та доступне частування, яке дбайливі господині полюбляють готувати для своїх домочадців, передають Патріоти України. Хтось віддає перевагу солодким начинкам, вибираючи для цього кисломолочний сир або ягоди. Більш ситні вареники вкл...

Дуже смачно! Картопляні палички - ідеальне рішення закуски

вівторок, 23 липень 2024, 17:12

Палички з картоплі стануть хітом вашого столу із закусками. Вони такі хрусткі та смачні. Та й готувати їх зовсім неважко. Ділимось з вами цим рецептом, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Картоплю відваріть звичним способом та зробіть з...