Господині, які спробували приготувати паштет у домашніх умовах, відтоді ніколи не куплять магазинний, передають Патріоти України.
Якщо ви спробуєте такий паштет ви переконєтесь, що магазинний паштет не йде в жодне порівняння з тим, що приготований вдома. Крім того, ще й бюджетніше виходить.
Домашній паштет ніжний, не сухий та дуже смачний, а рецепт приготування – простіше простого.
1. Дві цибулинки нарізають на півкільця. Потім моркву (1 шт.) натирають на великій тертушці. Готують 3 хвилини на сковороді, яку попередньо розігрівають разом із олією.
2. Далі беруть 0,5 кг курячої печінки. Її перевага перед яловичою або свиною в тому, що вона набагато ніжніша і готується швидше.
Розрізати печінку не треба. Потрібно лише прибрати зайві плівки, а також зелені мішечки – жовч, яка може все зіпсувати, якщо не прибрати.
3. Зі сковороди прибирають овочі і туди кладуть печінку. Готують п’ять хвилин. Роблять це доти, доки печінка не посвітлішає з усіх боків. Далі кладуть овочі, солять і перчать. Інгредієнти перемішують, накривають кришкою та тушкують 10 хвилин.
4. Залишається перекласти все в блендер, додати 80 г вершкового масла найвищої жирності і подрібнити до однорідної маси. На цьому приготування паштету з курячої печінки у домашніх умовах завершено.
Смачного!
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...