Дуже смачно! Як приготувати паштет за 20 хвилин, який тане в роті

Господині, які спробували приготувати паштет у домашніх умовах, відтоді ніколи не куплять магазинний, передають Патріоти України.

Якщо ви спробуєте такий паштет ви переконєтесь, що магазинний паштет не йде в жодне порівняння з тим, що приготований вдома. Крім того, ще й бюджетніше виходить.

Домашній паштет ніжний, не сухий та дуже смачний, а рецепт приготування – простіше простого.

Покрокове приготування

1. Дві цибулинки нарізають на півкільця. Потім моркву (1 шт.) натирають на великій тертушці. Готують 3 хвилини на сковороді, яку попередньо розігрівають разом із олією.

2. Далі беруть 0,5 кг курячої печінки. Її перевага перед яловичою або свиною в тому, що вона набагато ніжніша і готується швидше.

Розрізати печінку не треба. Потрібно лише прибрати зайві плівки, а також зелені мішечки – жовч, яка може все зіпсувати, якщо не прибрати.

3. Зі сковороди прибирають овочі і туди кладуть печінку. Готують п’ять хвилин. Роблять це доти, доки печінка не посвітлішає з усіх боків. Далі кладуть овочі, солять і перчать. Інгредієнти перемішують, накривають кришкою та тушкують 10 хвилин.

4. Залишається перекласти все в блендер, додати 80 г вершкового масла найвищої жирності і подрібнити до однорідної маси. На цьому приготування паштету з курячої печінки у домашніх умовах завершено.

Смачного!

А ви це знали? Чи потрібно готувати картоплю під кришкою - досвідчені господині розкрили "секрет"

вівторок, 30 квітень 2024, 0:12

При приготуванні картоплі багато хто сумнівається щодо необхідності використовувати кришку, передають Патріоти України. Використання кришки залежить від страви, яку ви вирішили готувати. За якого способу приготування картоплі необхідно використовувати ...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити пральний порошок, який скінчився

понеділок, 29 квітень 2024, 23:54

Кошик для брудної білизни вже переповнений, а ви не маєте можливості купити пральний порошок? Хоча ви вже готові змиритися з тим, що доведеться відкласти все на завтра, у вас є й інші варіанти, передають Патріоти України. Усе, що вам потрібно зробити, ...