
Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України.
При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції.
Не варто використовувати молоду картоплю. Досвідчені господині кажуть, що з неї не виходять пишні деруни, оскільки в овочі ще замало крохмалю.
Однак якщо вибору особливо немає і в будинку тільки молоді плоди, то варто під час приготування додати більше цибулі.
Картоплю треба натерти на середній тертці.
У деяких випадках кулінари використовують комбайн або блендер, щоб подрібнити картоплю та цибулю. Це не впливає на смак.
Подрібнювати овочі краще окремо, щоб позбавити картоплю від зайвої рідини, яка з’явиться в цьому процесі.
Готове тісто потрібно помістити на вже розігріту з рослинною олією сковороду.
Деруни треба обсмажити з двох боків. Однак для хрусткої скоринки їх слід злегка притиснути лопаткою під час приготування.
Вживання протягом дня достатньої кількості води фахівці називають однією із запорук здоров'я людини. Окрім цього, вважається, що вживання лише однієї склянки води перед кожним прийомом їжі може зменшити апетит, що особливо актуально для тих, хто бажає ...
Нові дані дослідників підтверджують: скорочення часу, проведеного перед екраном - насамперед телевізором - приносить вражаючі результати. І це один із найлегших способів покращити психологічне здоров’я без ліків, витрат і складних методик, передають Па...