Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України.
При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції.
Не варто використовувати молоду картоплю. Досвідчені господині кажуть, що з неї не виходять пишні деруни, оскільки в овочі ще замало крохмалю.
Однак якщо вибору особливо немає і в будинку тільки молоді плоди, то варто під час приготування додати більше цибулі.
Картоплю треба натерти на середній тертці.
У деяких випадках кулінари використовують комбайн або блендер, щоб подрібнити картоплю та цибулю. Це не впливає на смак.
Подрібнювати овочі краще окремо, щоб позбавити картоплю від зайвої рідини, яка з’явиться в цьому процесі.
Готове тісто потрібно помістити на вже розігріту з рослинною олією сковороду.
Деруни треба обсмажити з двох боків. Однак для хрусткої скоринки їх слід злегка притиснути лопаткою під час приготування.
У соцмережах і серед власників часто можна почути думку, що білі коти спокійні та відсторонені, триколірні - вередливі, чорні - магічні, а руді - життєрадісні та безсоромні. Але чи справді відтінок шерсті впливає на темперамент вашого улюбленця, розпов...
Проктологічний огляд — це діагностична процедура, що дозволяє виявити патології товстої та прямої кишки, анального каналу, перианальної області та нижнього відділу шлунково-кишкового тракту. Проктологічний огляд проводить проктолог — лікар, який спеціа...