
Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України.
При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції.
Не варто використовувати молоду картоплю. Досвідчені господині кажуть, що з неї не виходять пишні деруни, оскільки в овочі ще замало крохмалю.
Однак якщо вибору особливо немає і в будинку тільки молоді плоди, то варто під час приготування додати більше цибулі.
Картоплю треба натерти на середній тертці.
У деяких випадках кулінари використовують комбайн або блендер, щоб подрібнити картоплю та цибулю. Це не впливає на смак.
Подрібнювати овочі краще окремо, щоб позбавити картоплю від зайвої рідини, яка з’явиться в цьому процесі.
Готове тісто потрібно помістити на вже розігріту з рослинною олією сковороду.
Деруни треба обсмажити з двох боків. Однак для хрусткої скоринки їх слід злегка притиснути лопаткою під час приготування.
Коли пральна машина під час віджиму починає голосно стукати, стрибати або сильно вібрувати, це завжди є чітким сигналом несправності, а не нормою. Найчастіше причини такої агресивної роботи досить типові, і багато з них можна вирішити самостійно, не ви...
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...