Картопляні зрази часто виручають, коли треба швидко щось дістати з морозилки і підсмажити на вечерю. Їх можна заморозити і швидко підсмажити, коли у вас немає часу готувати вечерю, передають Патріоти України
Для приготування картопляного тіста треба взяти:
Для начинки можна брати капусту, м’ясний фарш, сир, гриби. Орієнтуйтеся на ваш смак та вибір продуктів у холодильнику.
Картоплю очищуємо, заливаємо водою, солимо і відварюємо до повної готовності. Далі робимо пюре, але не додавайте ніяких рідин (молоко, вершки, воду, в якій варилася картопля). Основа з картоплі має бути максимально сухою.
Коли пюре охолоне, додайте сіль, спеції, яйце, перемішайте. Потім додайте борошно і замісіть тісто. Воно добре буде ліпитися.
Зробіть кульку, розплескайте, покладіть начинку, мов у пиріжок, надайте форми і відправте смажитися до золотої скоринки.
Розім’яти її пальцями. Покласти начинку і зліпити краї, продаючи форму овального чи круглого пиріжка.
Готові зрази обсмажити на середньому вогні з двох боків до рум’яної скоринки.
Здавна наші предки вірили, що сни, які наснилися в ніч проти 22 лютого, є віщими. Але вони збудуться протягом півроку.
Хліб – це один із найпоширеніших продуктів у раціоні багатьох людей. Його смак, аромат і універсальність роблять його незамінним як для швидких перекусів, так і для повноцінних страв, передають Патріоти України. Однак, надмірне споживання хліба може ма...