
Картопляні зрази часто виручають, коли треба швидко щось дістати з морозилки і підсмажити на вечерю. Їх можна заморозити і швидко підсмажити, коли у вас немає часу готувати вечерю, передають Патріоти України
Для приготування картопляного тіста треба взяти:
Для начинки можна брати капусту, м’ясний фарш, сир, гриби. Орієнтуйтеся на ваш смак та вибір продуктів у холодильнику.
Картоплю очищуємо, заливаємо водою, солимо і відварюємо до повної готовності. Далі робимо пюре, але не додавайте ніяких рідин (молоко, вершки, воду, в якій варилася картопля). Основа з картоплі має бути максимально сухою.
Коли пюре охолоне, додайте сіль, спеції, яйце, перемішайте. Потім додайте борошно і замісіть тісто. Воно добре буде ліпитися.
Зробіть кульку, розплескайте, покладіть начинку, мов у пиріжок, надайте форми і відправте смажитися до золотої скоринки.
Розім’яти її пальцями. Покласти начинку і зліпити краї, продаючи форму овального чи круглого пиріжка.
Готові зрази обсмажити на середньому вогні з двох боків до рум’яної скоринки.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Існує безліч методів, що допомагають краще пізнати себе, але найпростішими й найцікавішими залишаються тести інтуїтивного вибору. Вони базуються на тому, як емоції та підсвідомі реакції впливають на щоденні рішення. Перший імпульс, який виникає в момен...