Дуже смачно! Як приготувати сніданок для всієї родини за 15 хвилин

Зранку всі капризують на їжу, бо ще не прокинулися чи немає апетиту. Якщо у вас є лаваш, ковбаса, помідори та яйця, приготуйте смачнезний сніданок за цим рецептом. Це не просто плесканець, а найсмачніша альтернатива гарячим бутербродам.

Як приготувати

Яйця треба збити. Вам потрібно 3-4 штуки. Залежить від розміру сковороди. Збийте їх з сіллю, перцем чи спеціями за вашим смаком.

Вам потрібні круглі лаваші, або виріжте за формою сковороди. Змастіть вершковим її маслом. Вилийте трохи яєчної суміші. Викладіть лаваш, а на нього ковбасу з сиром. Накрийте лавашом. Тепер помідори з сиром, які також треба накрити лавашом. Повторіть шар з ковбасою.

Останній шар в будь-якому випадку повинен бути з лаваша. Верх також треба залити яйцем. Випікайте під закритою кришкою на невеликому вогні по 5 хвилин з кожної сторони.

Такого сніданку вистачить на всю родину. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.