
Якщо у вас закінчилися ідеї й не знаєте, що смачненьке приготувати на обід, то порадуйте рідних ніжним крем-супом. Всього 40 хвилин часу і страва буде готова, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1,2 л бульйону або води
5 середніх картоплин
2 плавлених сирки
2 зубки часнику
1/3 ч. л. куркуми
сіль на смак
1 морквина
1 цибулина
Наріжте овочі. Половину моркви натріть на тертку та підсмажте з цибулею. У киплячий бульйон чи воду додайте нарізану картоплю, моркву та часник. Після того, як картопля звариться, додайте засмажку, куркуму та сіль.
Наріжте плавлені сирки й покладіть їх у суп. Після цього дайте 2-3 хвилини, щоб він поварився. Готовий суп збийте блендером, поставте на плиту та доведіть до кипіння. Подавайте крем-суп зі смаженими сухариками. За бажанням можна посипати пармезаном.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...