Якщо у вас закінчилися ідеї й не знаєте, що смачненьке приготувати на обід, то порадуйте рідних ніжним крем-супом. Всього 40 хвилин часу і страва буде готова, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1,2 л бульйону або води
5 середніх картоплин
2 плавлених сирки
2 зубки часнику
1/3 ч. л. куркуми
сіль на смак
1 морквина
1 цибулина
Наріжте овочі. Половину моркви натріть на тертку та підсмажте з цибулею. У киплячий бульйон чи воду додайте нарізану картоплю, моркву та часник. Після того, як картопля звариться, додайте засмажку, куркуму та сіль.
Наріжте плавлені сирки й покладіть їх у суп. Після цього дайте 2-3 хвилини, щоб він поварився. Готовий суп збийте блендером, поставте на плиту та доведіть до кипіння. Подавайте крем-суп зі смаженими сухариками. За бажанням можна посипати пармезаном.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...