Дуже смачно! Як приготувати торт із млинців із Nutella: Рецепт від Євгена Клопотенка

Млинці з різними начинками - це дуже смачно, але ж можна піти далі і приготувати цілий торт із млинців. Щоб довго не возитися, з кремом я пропоную взяти збиті вершки, пасту Nutella і ароматну апельсинову цедру. Просто, смачно і красиво - ідеальний варіант на Масницю, передають Патріоти України.

Час підготовки - 20 хвилин
Час приготування - 15 хвилин
Час на охолодження - 3 години
Для млинців

борошно - 130 г

молоко - 340 мл

яйце - 2 шт.
соняшникова олія (і додатково для смаження) - 2 ст. л.
цукор - 2 ст. л.
сіль - 1 щіпка
Для крему
паста nutella - 3 ст. л.
цедра апельсина (цедра одного апельсина) - 5 г
вершки (33% жирності) - 250 мл
ядра лісових горіхів (для посипання) - 30 г
Приготування:
Борошно просійте. Змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, олію і перемішайте віночком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і перемішайте суміш віночком.
Сковорідку змастіть невеликою кількістю олії і за допомогою ополоника вилийте тісто на сковорідку і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Я використовував сковорідку з діаметром дна 15 см, щоб торт вийшов не надто великим. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на іншу сторону і випікайте ще одну хвилину. Викладіть на тарілку і випікайте інші млинці, періодично змащуючи сковорідку олією. Для приготування цього торта мені знадобилося 12 млинців.
Цедру апельсина натріть на дрібній тертці. Вершки збийте до стійких піків. Змішайте їх у мисці разом із пастою Nutella і апельсиновою цедрою до однорідного стану за допомогою силіконової лопатки.
Змастіть млинці кремом і поставте торт у холодильник на 2-3 години. Під час подавання посипте торт меленим фундуком.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...