Дуже смачно! Як приготувати вдома картоплю по-селянськи з часником: Простий рецепт до вечері

Пікантна картопля по-селянськи з часником - чудовий варіант для ситної вечері, який поєднується практично з будь-яким м'ясним блюдом, легкими весняними салатами, соусами та іншими закусками. Просто згадайте її аромат, і давайте подивимося, як приготувати цю страву вдома, передають Патріоти України.

Рецепт картоплі по-селянськи максимально простий. Для приготування шести порцій підготуйте 1 кг картоплі, 1-3 зубчики часнику (за смаком), 3 ст. ложки рослинної олії, сіль, каррі, паприку, перець чорний та зелень - все це теж можна додати при бажанні.

Як приготувати картоплю по-селянськи:

Готуємо приправи, миємо картопля, і не очищаючи її, нарізаємо однаковими скибочками. Солимо, додаємо прянощі, сушений кріп. Вливаємо олію, перемішуємо все руками, щоб рівномірно розподілити прянощі за всіма шматочками картоплі.

Викладаємо часточки на деко "стоячи" - ставимо їх на шкірку. Розігріваємо духовку до 200 градусів та поміщаємо туди картоплю на 25-30 хвилин. Готову страву можна полити олією, посипати свіжою зеленню, тертим сиром та іншими приправами й добавками за смаком.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...