Дуже смачно! Як приготувати вдома картоплю по-селянськи з часником: Простий рецепт до вечері

Пікантна картопля по-селянськи з часником - чудовий варіант для ситної вечері, який поєднується практично з будь-яким м'ясним блюдом, легкими весняними салатами, соусами та іншими закусками. Просто згадайте її аромат, і давайте подивимося, як приготувати цю страву вдома, передають Патріоти України.

Рецепт картоплі по-селянськи максимально простий. Для приготування шести порцій підготуйте 1 кг картоплі, 1-3 зубчики часнику (за смаком), 3 ст. ложки рослинної олії, сіль, каррі, паприку, перець чорний та зелень - все це теж можна додати при бажанні.

Як приготувати картоплю по-селянськи:

Готуємо приправи, миємо картопля, і не очищаючи її, нарізаємо однаковими скибочками. Солимо, додаємо прянощі, сушений кріп. Вливаємо олію, перемішуємо все руками, щоб рівномірно розподілити прянощі за всіма шматочками картоплі.

Викладаємо часточки на деко "стоячи" - ставимо їх на шкірку. Розігріваємо духовку до 200 градусів та поміщаємо туди картоплю на 25-30 хвилин. Готову страву можна полити олією, посипати свіжою зеленню, тертим сиром та іншими приправами й добавками за смаком.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...