Якщо ви вже перепробували всі можливі рецепти пирогів, починаючи від знаменитого американського пирога і закінчуючи цибулевим, спробуйте також зробити лимонний пиріг, передають Патріоти України.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), лимон (1 шт.), борошно (150 г), цукор (100 г), вершкове масло (100 г), сода (0,5 ч. л.).
Приготування:
Лимон миємо під проточною водою, видаляємо з нього кісточки і ріжемо на невеликі шматочки. Можна також зрізати з нього шкірку, якщо переживаєте, що він буде гірчити.
Потім беремо блендер і подрібнюємо в ньому лимон до однорідної консистенції.
Розтоплюємо вершкове масло - це можна зробити за допомогою мікрохвильової печі. Далі беремо глибоку миску і збиваємо вінчиком масло з цукром.
Після цього додаємо в суміш всі яйця, продовжуємо збивати вінчиком.
Слідом додаємо лимонну масу в тісто і ще раз добре все перемішуємо.
У самому кінці додаємо просіяне через сито борошно і соду. Перемішуємо тісто.
Також в тісто можна додати для різноманітності родзинки, нарізані сухофрукти та цукати.
Беремо форму для випічки і змащуємо її вершковим маслом. Виливаємо в неї тісто, розрівнюємо за допомогою силіконової лопатки.
Розігріваємо духовку до 180°C.
Ставимо в теплу духовку наш пиріг і випікаємо його приблизно 40 хвилин.
Перед подачею даємо пирогу трохи охолонути. Можна посипати цукровою пудрою або подавати з джемом і варенням.
Якщо ви помітили, що листя в розсади починає втрачати зелений колір, а натомість стає жовтим, це може означати, що вона має захворювання хлороз. І впоратися з ним без додаткових знань не так просто, передають Патріоти України. Хлороз спершу призводить ...
Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...