Якщо ви вже перепробували всі можливі рецепти пирогів, починаючи від знаменитого американського пирога і закінчуючи цибулевим, спробуйте також зробити лимонний пиріг, передають Патріоти України.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), лимон (1 шт.), борошно (150 г), цукор (100 г), вершкове масло (100 г), сода (0,5 ч. л.).
Приготування:
Лимон миємо під проточною водою, видаляємо з нього кісточки і ріжемо на невеликі шматочки. Можна також зрізати з нього шкірку, якщо переживаєте, що він буде гірчити.
Потім беремо блендер і подрібнюємо в ньому лимон до однорідної консистенції.
Розтоплюємо вершкове масло - це можна зробити за допомогою мікрохвильової печі. Далі беремо глибоку миску і збиваємо вінчиком масло з цукром.
Після цього додаємо в суміш всі яйця, продовжуємо збивати вінчиком.
Слідом додаємо лимонну масу в тісто і ще раз добре все перемішуємо.
У самому кінці додаємо просіяне через сито борошно і соду. Перемішуємо тісто.
Також в тісто можна додати для різноманітності родзинки, нарізані сухофрукти та цукати.
Беремо форму для випічки і змащуємо її вершковим маслом. Виливаємо в неї тісто, розрівнюємо за допомогою силіконової лопатки.
Розігріваємо духовку до 180°C.
Ставимо в теплу духовку наш пиріг і випікаємо його приблизно 40 хвилин.
Перед подачею даємо пирогу трохи охолонути. Можна посипати цукровою пудрою або подавати з джемом і варенням.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...