Влітку хочеться частіше бувати на природі та насолоджуватися яскравими фарбами. І якщо ви зібралися на пікнік, саме час подбати про ситний перекус. З собою можна взяти, наприклад, домашню шаурму або хот-доги з фаршем. theLime ділиться з вами простим рецептом, як їх приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти: фарш (500 г), цибуля (0,5 шт.), вода (0,25 склянки), томатний соус (450 г), сир моцарелла (8 шт.), булочка для хот-дога (8 шт.), гірчиця (2 ст. л.), мелений червоний перець (1,5 ч. л.), часник (1 зубчик), оливкова олія, сіль.
Як приготувати хот-доги:
Фарш можна купити готовий, а можна взяти свинину з яловичиною і пропустити через м'ясорубку. Якщо ви хочете зробити хот-доги дітям, тоді для фаршу краще взяти індичку або куряче філе. Цибулю і часник миємо під проточною водою, чистимо від лушпиння, цибулю ріжемо, а часник можна пропустити через прес.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо на неї цибулю. Щоб вона не підгоріла, можна додати дрібку цукру. Обсмажуємо до прозорості, потім додаємо фарш, часник і спеції.
Слідом виливаємо томатну пасту, тушкуємо до готовності фаршу (близько 10-15 хвилин). В кінці пробуємо - якщо потрібно ще солимо, перчимо.
Булочки для хот-дога розрізаємо навпіл. В середину викладаємо одну паличку моцарели, а зверху - готовий фарш. Також можна посипати нарізаною зеленою цибулею або будь-якою зеленню за смаком. Проробляємо те ж саме з іншими булочками і начинкою, а потім подаємо до столу.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...