Дуже смачно! Як приготувати вдома оригінальні хот-доги з фаршем

Влітку хочеться частіше бувати на природі та насолоджуватися яскравими фарбами. І якщо ви зібралися на пікнік, саме час подбати про ситний перекус. З собою можна взяти, наприклад, домашню шаурму або хот-доги з фаршем. theLime ділиться з вами простим рецептом, як їх приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти: фарш (500 г), цибуля (0,5 шт.), вода (0,25 склянки), томатний соус (450 г), сир моцарелла (8 шт.), булочка для хот-дога (8 шт.), гірчиця (2 ст. л.), мелений червоний перець (1,5 ч. л.), часник (1 зубчик), оливкова олія, сіль.

Як приготувати хот-доги:

Фарш можна купити готовий, а можна взяти свинину з яловичиною і пропустити через м'ясорубку. Якщо ви хочете зробити хот-доги дітям, тоді для фаршу краще взяти індичку або куряче філе. Цибулю і часник миємо під проточною водою, чистимо від лушпиння, цибулю ріжемо, а часник можна пропустити через прес.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо на неї цибулю. Щоб вона не підгоріла, можна додати дрібку цукру. Обсмажуємо до прозорості, потім додаємо фарш, часник і спеції.

Слідом виливаємо томатну пасту, тушкуємо до готовності фаршу (близько 10-15 хвилин). В кінці пробуємо - якщо потрібно ще солимо, перчимо.

Булочки для хот-дога розрізаємо навпіл. В середину викладаємо одну паличку моцарели, а зверху - готовий фарш. Також можна посипати нарізаною зеленою цибулею або будь-якою зеленню за смаком. Проробляємо те ж саме з іншими булочками і начинкою, а потім подаємо до столу.

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...