Влітку хочеться частіше бувати на природі та насолоджуватися яскравими фарбами. І якщо ви зібралися на пікнік, саме час подбати про ситний перекус. З собою можна взяти, наприклад, домашню шаурму або хот-доги з фаршем. theLime ділиться з вами простим рецептом, як їх приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти: фарш (500 г), цибуля (0,5 шт.), вода (0,25 склянки), томатний соус (450 г), сир моцарелла (8 шт.), булочка для хот-дога (8 шт.), гірчиця (2 ст. л.), мелений червоний перець (1,5 ч. л.), часник (1 зубчик), оливкова олія, сіль.
Як приготувати хот-доги:
Фарш можна купити готовий, а можна взяти свинину з яловичиною і пропустити через м'ясорубку. Якщо ви хочете зробити хот-доги дітям, тоді для фаршу краще взяти індичку або куряче філе. Цибулю і часник миємо під проточною водою, чистимо від лушпиння, цибулю ріжемо, а часник можна пропустити через прес.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо на неї цибулю. Щоб вона не підгоріла, можна додати дрібку цукру. Обсмажуємо до прозорості, потім додаємо фарш, часник і спеції.
Слідом виливаємо томатну пасту, тушкуємо до готовності фаршу (близько 10-15 хвилин). В кінці пробуємо - якщо потрібно ще солимо, перчимо.
Булочки для хот-дога розрізаємо навпіл. В середину викладаємо одну паличку моцарели, а зверху - готовий фарш. Також можна посипати нарізаною зеленою цибулею або будь-якою зеленню за смаком. Проробляємо те ж саме з іншими булочками і начинкою, а потім подаємо до столу.
Пошук простих рішень — характерна ознака сьогодення. Мінімум часу, зрозумілий склад, чіткий результат. Саме у такий логіці сформувався сучасний ритуал першого прийому їжі. І серед варіантів, які найбільше відповідають новим запитам, вирізняється гранол...
Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...