Для приготування запіканок дуже добре підходять різноманітні овочі. Вони не тільки наповняють страву додатковим смаком, але й роблять її більш корисною. Порадуйте себе легкою та ніжною французькою стравою, передають Патріоти України.
1. Наріжте кабачок тонкими скибочками. Протушкуйте декілька хвилин кабачки в сковорідці, додавши трохи води, до м’якості. Трохи посоліть.
2. Наріжте хліб кубиками. Сир наріжте кубиками трохи дрібнішими, ніж хліб. Дрібно поріжте зелену цибулю, петрушку і кріп.
3. Збийте яйце з молоком, дрібкою солі та чорним меленим перцем. Перемішайте кабачки, хліб і зелень.
4. Залийте кабачки рідкою сумішшю, ще раз перемішайте і викладіть у глибоку форму для запікання, змащену вершковим маслом.
5. Запікайте в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, 20 хвилин, до легкого зарум’янення поверхні. Кришкою не накривати.
Для рецепта найкраще підійдуть кабачки без грубої шкірки та насіння. Таку запіканку можна робити в духовці або в мультиварці. Запіканка з кабачків в мультиварці готується дуже легко, недовго, а головне дає прекрасний результат. Адже страва виходить смачною, корисною та апетитною.
Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...
Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...