Навесні хочеться експериментувати не тільки з зачісками і стилем одягу, а й з новими кулінарними ідеями, передають Патріоти України.
Інгредієнти: яйця (3 шт.), борошно (1 склянка), сметана (0,5 склянки), майонез (0,5 склянки), розпушувач (1,5 ч. л.), печериці (500 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), сіль, цукор.
Приготування:
Печериці промиваємо під проточною водою, ріжемо.
Лук також миємо, чистимо і дрібно нарізаємо.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією, висипаємо на неї цибулю, смажимо до прозорості.
Порада: Щоб цибуля не згоріла, додайте в неї дрібку цукру.
Додаємо до цибулі печериці, смажимо все разом хвилин 7-10.
Порада: При смаженні гриби виділяють багато води. Найкраще перед тим, як кидати їх до цибулі, виварити їх у підсоленій воді 5-7 хвилин.
Тепер займемося тестом. Беремо сметану і розбиваємо в неї яйця, перемішуємо, додаємо майонез.
Потім просіваємо борошно з розпушувачем.
Порада: Просівайте борошно кожен раз, коли ви робите випічку. Це не тільки наситить борошно киснем, а й допоможе уникнути потрапляння в тісто різного сміття з пакета з борошном (камені, нитки тощо).
Додаємо в сметанно-яєчну суміш борошно і розпушувач, солимо, перемішуємо.
В результаті тісто повинне вийти як дуже густа сметана.
Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і виливаємо половину тіста.
Потім викладаємо грибну начинку і знову тісто.
Порада: Урізноманітнити начинку можна натертим твердим сиром.
Розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо пиріг з грибами 25-30 хвилин.
Смачного!
Ось список продуктів, які допомагають знизити рівень поганого холестерину (LDL) і підтримати здоров'я серця, передають Патріоти України.
Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...