Дуже смачно! Картопля, фарширована сиром, у мікрохвильовці - смачна страва за 20 хвилин

Пропонуємо вам досить бюджетний, але водночас оригінальний спосіб урізноманітнити свій повсякденний раціон - приготувати фаршировану картоплю в мікрохвильовій печі, передають Патріоти України.

Якщо набридла звичайна запечена картопля, урізноманітніть своє меню таким простим рецептом. Вам потрібно буде приготувати тільки крем для начинки, а решту зробить мікрохвильовка. Всього 5 інгредієнтів, мінімум зусиль і 2 порції смакоти готові. Приступаємо до приготування.

Інгредієнти:

  • Сир — 150 г
  • Майонез — 3 ст. ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Велика картопля — 4 штуки

Приготування:

  1. Змішайте сир, майонез, подрібнений часник і сіль. Якщо сир зернистий, попередньо розімніть його виделкою.
  2. Наколіть кожну картоплину виделкою кілька разів і розріжте уздовж навпіл. Картоплю можна почистити або залишити зі шкіркою. В останньому випадку потрібно дуже ретельно помити овочі.
  3. Зробіть ножем або ложкою поглиблення для начинки.
  4. Начиніть картоплю сирною сумішшю.
  5. Помістіть у форму, придатну для мікрохвильової печі, фаршировані половинки картоплі начинкою вгору так, щоб вони не перекинулися в процесі готування.
  6. У форму налийте трохи води, герметично закрийте кришкою і поставте на 20 хвилин у мікрохвильовку.
Джерело: Ukr.Media

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...