Приготуйте картоплю за таким рецептом, якщо хочете пригадати смак бабусиної кухні з печі. Для багатьох такий варіант буде знайомий, тому читайте та обирайте день, коли готувати, передають Патріоти України.
Ця картопля готується у звичайній духовці, проте в рукаві. Для приготування візьміть 1 кг картоплі, 200 г сала або підчеревини, 1 цибулину, 1 солодку перчину та 2 середні морквини.
Всі інгредієнти треба порізати в глибоку миску: картоплю часточками, цибулю та перець великими кубиками, моркву соломкою, а сало шматочками, як пів коробочки для сірників.
Додайте сіль та спеції на смак, та добре все перемішайте руками. Викладіть у рукав для запікання, зав’яжіть та відправте у духовки на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Скільки ви спите? Якщо менше ніж сім годин на добу - це може коштувати вам здорового серця. Нові дослідження показують, що тривалість і якість сну мають безпосередній вплив на стан серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Вчені з Колумбійс...
Коти - надзвичайно комунікативні створіння, які спілкуються не лише за допомогою звуків, а передусім - мовою тіла. Їхній погляд несе важливі сигнали, що розповідають про настрій та потреби улюбленця. Що саме нам повідомляють очі нашого кота, передають ...