Дуже смачно! Картопля за таким рецептом виходить, як бабусина з печі

Приготуйте картоплю за таким рецептом, якщо хочете пригадати смак бабусиної кухні з печі. Для багатьох такий варіант буде знайомий, тому читайте та обирайте день, коли готувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Ця картопля готується у звичайній духовці, проте в рукаві. Для приготування візьміть 1 кг картоплі, 200 г сала або підчеревини, 1 цибулину, 1 солодку перчину та 2 середні морквини.

Всі інгредієнти треба порізати в глибоку миску: картоплю часточками, цибулю та перець великими кубиками, моркву соломкою, а сало шматочками, як пів коробочки для сірників.

Додайте сіль та спеції на смак, та добре все перемішайте руками. Викладіть у рукав для запікання, зав’яжіть та відправте у духовки на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...