Дуже смачно! Картопляні палички - ідеальне рішення закуски

Палички з картоплі стануть хітом вашого столу із закусками. Вони такі хрусткі та смачні. Та й готувати їх зовсім неважко. Ділимось з вами цим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • картопля — 5 шт.;
  • крохмаль — 2 ст.л.;
  • сіль.

Як приготувати

Картоплю відваріть звичним способом та зробіть з нього пюре. Додайте до нього сіль та крохмаль, все ретельно перемішайте.

Картопляну масу розкачайте в пласт, наріжте на смужки. А тепер розігрійте олію та обсмажте картопляні смужки у фритюрі до золотистого кольору. На ваш смак можете подати разом з паличками соус, наприклад, сирний. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Який хліб найкращий для здоров'я і не шкодить фігурі

вівторок, 23 липень 2024, 20:00

У харчуванні українців хліб здавна відіграє надзвичайно важливу роль. Але останнім часом цей продукт часто демонізують, нарікаючи, що він шкідливий для фігури та організму. Хоча дійсно існує такий хліб, який потрібно вживати якомога менше, є також і бе...

Варто включити в раціон! Названо продукти, які підтримують роботу мозку

вівторок, 23 липень 2024, 19:00

Щоб зберегти свій мозок здоровим і гострим, важливо звертати увагу на свої харчові звички. Нещодавні дослідження підтверджують, що регулярне вживання чаю, фруктів та овочів сприяє підтримці когнітивних функцій, передають Патріоти України. Включення цих...