Дуже смачно! Котлети з сирною начинкою по-новому без сковорідки

Спробуйте приготувати ці незвичайні котлети - і ви відмовитеся від класичних - не сковороді, передають Патріоти України.

Подробиці

У чому їх оригінальність? По-перше, в тому, що випікаються в духовці, але мають вигляд смажених. По-друге, не потрібно виробляти руками, а просто накладати фарш ложкою. По-третє, оригінальна сирна начинка.

Інгредієнти:
Фарш – 500 г
Яйце – 1 шт.
Білий хліб – 100 г
Молоко – 100-150 г
Сіль, перець – на свій смак
Сир твердий – 200 г
Сметана – 2-3 ложки
Зелень – пучок

Отож, для приготування таких котлет перекрутіть м’ясо через м’ясорубку, додайте цибулю, хліб, замочений у молоці, яйця, сіль, перець.

Отриманий фарш накладаєте на деко, застелене пергаментним папером. Ложкою формуєте кульки, всередині яких зробіть заглиблення, куди покладіть начинку: потертий твердий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.

Випікайте 35 хв при температурі 180 градусів. Правда, швидко та смачно?

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...