Дуже смачно! Котлети з сирною начинкою по-новому без сковорідки

Спробуйте приготувати ці незвичайні котлети - і ви відмовитеся від класичних - не сковороді, передають Патріоти України.

Подробиці

У чому їх оригінальність? По-перше, в тому, що випікаються в духовці, але мають вигляд смажених. По-друге, не потрібно виробляти руками, а просто накладати фарш ложкою. По-третє, оригінальна сирна начинка.

Інгредієнти:
Фарш – 500 г
Яйце – 1 шт.
Білий хліб – 100 г
Молоко – 100-150 г
Сіль, перець – на свій смак
Сир твердий – 200 г
Сметана – 2-3 ложки
Зелень – пучок

Отож, для приготування таких котлет перекрутіть м’ясо через м’ясорубку, додайте цибулю, хліб, замочений у молоці, яйця, сіль, перець.

Отриманий фарш накладаєте на деко, застелене пергаментним папером. Ложкою формуєте кульки, всередині яких зробіть заглиблення, куди покладіть начинку: потертий твердий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.

Випікайте 35 хв при температурі 180 градусів. Правда, швидко та смачно?

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...