Активного часу на приготування йде мінімум, а в результаті виходить смачна, натуральна м'ясна нарізка, яка нікого не залишить байдужим! Те, що потрібно до святкового столу, передають Патріоти України.
Для такої закуски найкраще підійдуть курячі стегна, але можна використовувати і гомілки з грудинкою.
Інгредієнти
Приготування
1. М'ясо необхідно відокремити від кісток. Я використовую м'ясо разом зі шкірками, але шкурки краще зняти і приготувати без них. Нарізаємо м'ясо на довільні шматочки.
2. М'ясо солимо, перчимо за смаком, додаємо 1 ч. л. солодкої паприки, 1/2 ч. л. чебрецю та 1/2 ч. л. сухого часнику. Добре перемішуємо, розподіляючи спеції по м'ясу.
3. Розстеляємо фольгу, зверху викладаємо підготовлене м'ясо на один край. Загортаємо рулетиком. Фольги не шкодуйте, потрібно добре упакувати м'ясо, щоб сік не витікав.
4. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів на середньому рівні без конвекції 80 хвилин. Виймаємо з духовки, зверху ставимо прес. Відправляємо в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.
Смачного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...