Дуже смачно! Кухарі розповіли, як приготувати гору котлет зі 100 г фаршу

Ви можете зараз гнівно обуритися, що це повна маячня. Неможливо приготувати апетитні котлети зі 100 г фаршу. Насправді можна. Для цього є кілька кулінарних хитрощів. Візьміть на замітку цей рецепт, бо як у вас залишиться 100 г фаршу, а на котлети не вистачатиме продуктів, то зможете приготувати смачну вечерю.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • фарш — 100 г;
  • картопля — 3 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль, перець;
  • олія.

Як приготувати

На дрібній тертці потрібно натерти картоплю, цибулю, часник. Додайте все це до фаршу. Далі сіль, перець, спеції. Основний фарш готовий. Малу частину фаршу замінили овочами з нейтральним смаком.

Тепер котлетної маси достатньо, щоб посмажити апетитні котлети. Сформуйте їх, запаніруйте в сухарях або вівсяних пластівцях. Обсмажте на добре розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки.

Рекомендується переставити їх в духовку, щоб вони приготувалися повністю. Як варіант, можна використати також пароварку. В кожному з цих способів свої переваги. Смачного!

Лише спробуйте! Як приготувати ніжні та смачні голубці - весь секрет у 2-х нових інгредієнтах

понеділок, 8 липень 2024, 14:12

Господині розкрили секрет приготування голубців, які після додавання двох незвичайних інгредієнтів вийдуть ніжними та дуже смачними, передають Патріоти України. Для цього до фаршу потрібно додати пекінську капусту, а в засмажку – кабачки. Ще більш піка...

Є секрет! Чим досвідчені господині замінюють оцет при приготуванні борщу

понеділок, 8 липень 2024, 13:12

Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України. Також важливо зберегти яскравий червоний його колір. Багато хто додає до борщу ложку столового оцту....