Дуже смачно! Курячі ніжки з універсальною підливою, яка відмінно доповнить будь-який гарнір

Не знаєте, що приготувати до вечері? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить смачною і дуже ніжною, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 6 курячих ніжок
  • 1 чайна ложка солі
  • пів чайної ложки розмарину
  • пів чайної ложки куркуми
  • пів чайної ложки паприки
  • чорний перець
  • рослинна олія
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка цукру
  • 150 грамів сметани
  • 200 мілілітрів води

Починаємо приготування:

  1. Курячі ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і паприку. Натираємо спеціями м'ясо і залишаємо на 15 хвилин.
  2. У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м'ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум'яності.
  3. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Прибираємо курку зі сковороди і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо.
  5. Кладемо ніжки до овочів, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м'ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
  6. Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...