Не знаєте, що
приготувати до вечері? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в
найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить
смачною і дуже ніжною, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
6 курячих ніжок
1 чайна ложка солі
пів чайної ложки розмарину
пів чайної ложки куркуми
пів чайної ложки паприки
чорний перець
рослинна олія
1 цибулина
4 зубчики часнику
1 чайна ложка цукру
150 грамів сметани
200 мілілітрів води
Починаємо приготування:
Курячі
ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і
паприку. Натираємо спеціями м'ясо і залишаємо на 15 хвилин.
У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м'ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум'яності.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
Прибираємо
курку зі сковороди і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо.
Кладемо ніжки до овочів, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м'ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.
Набряки можуть виникати через різні причини, і деякі продукти можуть сприяти їх виникненню або погіршенню ситуації. Ось деякі продукти, які можуть викликати набряки, передають Патріоти України. Загалом, для зменшення набряків важливо дотримуватись збал...
Наш мозок, як і все тіло, змінюється з віком, але деякі фактори можуть прискорювати цей процес. Одним із ключових чинників є харчування, адже певні продукти здатні негативно впливати на пам’ять, концентрацію та когнітивні функції, передають Патріоти Ук...