Не знаєте, що
приготувати до вечері? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в
найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить
смачною і дуже ніжною, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
6 курячих ніжок
1 чайна ложка солі
пів чайної ложки розмарину
пів чайної ложки куркуми
пів чайної ложки паприки
чорний перець
рослинна олія
1 цибулина
4 зубчики часнику
1 чайна ложка цукру
150 грамів сметани
200 мілілітрів води
Починаємо приготування:
Курячі
ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і
паприку. Натираємо спеціями м'ясо і залишаємо на 15 хвилин.
У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м'ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум'яності.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
Прибираємо
курку зі сковороди і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо.
Кладемо ніжки до овочів, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м'ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...