Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом ледачих хачапурі. Краще готувати їх на сніданок, оскільки смачно, ситно, швидко і просто, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. У миску вливаємо теплий кефір, додаємо яйце, солимо і перчимо за смаком і добре перемішуємо віночком.
2. Просіваємо борошно, додаємо соду, добре перемішуємо до однорідної консистенції.
3. Додаємо натертий сир, подрібнену зелень кропу і цибулі, перемішуємо.
4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трохи тіста і рівномірно розподіляємо.
5. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні з кожного боку по 3 хвилини.
Ледачі хачапурі на сніданок готові.
Приємного апетиту!
З настанням спекотних днів у багатьох оселях з’являється знайома проблема - нашестя мух і плодових мошок. Та експерти зі знищення шкідників радять просте та ефективне рішення, яке є майже на кожній кухні, передають Патріоти України. За словами Тоні Кін...
Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...