Дуже смачно! Ледачі хачапурі за 10 хвилин - виходить незвичайно і ситно

Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом ледачих хачапурі. Краще готувати їх на сніданок, оскільки смачно, ситно, швидко і просто, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 1 шт.
  • Твердий сир — 120 грамів
  • Кефір теплий — 300 мл.
  • Сіль, перець — за смаком
  • Сода — 0.5 ч. л.
  • Борошно — 120 грамів
  • Зелень кропу, петрушки, цибулі — 25 грамів
  • Рослинна олія для смаження

Приготування

1. У миску вливаємо теплий кефір, додаємо яйце, солимо і перчимо за смаком і добре перемішуємо віночком.

2. Просіваємо борошно, додаємо соду, добре перемішуємо до однорідної консистенції.

3. Додаємо натертий сир, подрібнену зелень кропу і цибулі, перемішуємо.

4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трохи тіста і рівномірно розподіляємо.

5. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні з кожного боку по 3 хвилини.

Ледачі хачапурі на сніданок готові.

Приємного апетиту!

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...