Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом ледачих хачапурі. Краще готувати їх на сніданок, оскільки смачно, ситно, швидко і просто, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. У миску вливаємо теплий кефір, додаємо яйце, солимо і перчимо за смаком і добре перемішуємо віночком.
2. Просіваємо борошно, додаємо соду, добре перемішуємо до однорідної консистенції.
3. Додаємо натертий сир, подрібнену зелень кропу і цибулі, перемішуємо.
4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трохи тіста і рівномірно розподіляємо.
5. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні з кожного боку по 3 хвилини.
Ледачі хачапурі на сніданок готові.
Приємного апетиту!
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...