Десерт, який можна готувати цілий рік. Ніжний, повітряний та в міру солодкий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
Спершу треба залити желатин водою та лишити набухати. На це треба кілька хвилин.
Переходимо до наступних дій. В блендері змішайте кефір та банан. Якщо любите, щоб було солодше, покладіть цукрову пудру. Влийте розтоплений желатин.
Суміш треба розлити по формочках та поставити в холодильник до охолодження та застигання.
Далі фруктове желе з пакету треба буде залити окропом, ретельно розмішати до розчинення. Збийте до пишної маси. Дістаньте з холодильника склянки з першою частиною десерту, розлийте другий шар зі збитого желе. Та знову відправте на застигання.
Двошаровий десерт готовий. Смачного!
20 квітня за новим стилем (3 травня за старим) вшановують пам'ять преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За юліанським календарем цього дня вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. ....
Навесні та влітку все більше людей вирушають на природу, насолоджуючись походами, пікніками та лісовими прогулянками. Проте серед сонця й зелені ховається серйозна небезпека – кліщі, передають Патріоти України. Один з їх укусів може викликати не лише з...