
Десерт, який можна готувати цілий рік. Ніжний, повітряний та в міру солодкий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
Спершу треба залити желатин водою та лишити набухати. На це треба кілька хвилин.
Переходимо до наступних дій. В блендері змішайте кефір та банан. Якщо любите, щоб було солодше, покладіть цукрову пудру. Влийте розтоплений желатин.
Суміш треба розлити по формочках та поставити в холодильник до охолодження та застигання.
Далі фруктове желе з пакету треба буде залити окропом, ретельно розмішати до розчинення. Збийте до пишної маси. Дістаньте з холодильника склянки з першою частиною десерту, розлийте другий шар зі збитого желе. Та знову відправте на застигання.
Двошаровий десерт готовий. Смачного!
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...