
Десерт, який можна готувати цілий рік. Ніжний, повітряний та в міру солодкий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
Спершу треба залити желатин водою та лишити набухати. На це треба кілька хвилин.
Переходимо до наступних дій. В блендері змішайте кефір та банан. Якщо любите, щоб було солодше, покладіть цукрову пудру. Влийте розтоплений желатин.
Суміш треба розлити по формочках та поставити в холодильник до охолодження та застигання.
Далі фруктове желе з пакету треба буде залити окропом, ретельно розмішати до розчинення. Збийте до пишної маси. Дістаньте з холодильника склянки з першою частиною десерту, розлийте другий шар зі збитого желе. Та знову відправте на застигання.
Двошаровий десерт готовий. Смачного!
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...