Дуже смачно! Легкий двошаровий десерт з кефіру та желе без зайвих калорій

Десерт, який можна готувати цілий рік. Ніжний, повітряний та в міру солодкий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні продукти:

  • желатин — 2 ч.л.;
  • кефір — 400 л;
  • вода — 50 мл;
  • банан — 1 шт.;
  • цукрова пудра — 1 ч.л.;
  • желе — 1 уп.;
  • окріп — 100 мл.

Як приготувати

Спершу треба залити желатин водою та лишити набухати. На це треба кілька хвилин.

Переходимо до наступних дій. В блендері змішайте кефір та банан. Якщо любите, щоб було солодше, покладіть цукрову пудру. Влийте розтоплений желатин.

Суміш треба розлити по формочках та поставити в холодильник до охолодження та застигання.

Далі фруктове желе з пакету треба буде залити окропом, ретельно розмішати до розчинення. Збийте до пишної маси. Дістаньте з холодильника склянки з першою частиною десерту, розлийте другий шар зі збитого желе. Та знову відправте на застигання.

Двошаровий десерт готовий. Смачного!

Не плутайте! Ці українські прізвища помилково вважають російськими, хоча вони належали козакам

субота, 29 червень 2024, 7:47

Такі родові імена носили українські козаки, що підтверджено документально, передають Патріоти України. Перша згадка про родові імена із суфіксами -ов(-ова), -ев(-ева) датується ще 1638 роком. А це означає, що такі прізвища не є російськими. Багато люде...

А ви це знали? Ніколи не заварюйте чай окропом - ось у чому причина

субота, 29 червень 2024, 7:44

Чашка ароматного чаю вранці - це ритуал багатьох людей. Такий напій може тонізувати краще, ніж кава. Але для того, щоб чай якісно заварився, його заливають крутим окропом. Цього в жодному разі робити не можна, передають Патріоти України. Редакція FooDO...