Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч.
Для приготування беремо:
450 г кисломолочного сиру
2 яйця
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
150 г борошна та 100 г для вироблення вареників
масло та варення для подачі
М’який сир, яйця, цукор і сіль добре збийте блендером, додайте борошно і замісіть ложкою тісто, воно буде досить липким, так і треба.
Присипте поверхню борошном, викладіть все тісто. Поділіть його на 4 частини, кожну присипте борошном і розкачайте в довгу ковбаску. Наріжте на невеличкі шматочки товщиною до 5 мм.
Відварюйте ліниві вареники в підсоленій киплячій воді протягом двох хвилини від того моменту, як вироби спливуть.
Готові вареники змастіть маслом та додайте варення або мед. Смачного!
Літо - справжнє випробування для макіяжу. Щойно температура підіймається, тональний крем починає скочуватися, шкіра блищить, а консилер збирається у зморшках. Весь образ зникає буквально за кілька годин. Але є хитрощі, які допоможуть виглядати ідеально...
Кажуть, що колір очей - це відображення душі. У цьому може бути частка правди. Пройдіть наш тест і дізнайтеся, які риси характеру відкриває ваш зовнішній вигляд. Якщо у вас різнокольорові очі, оберіть той колір, який домінує, передають Патріоти України...