З найпростіших інгредієнтів без будь-яких складнощів можна зробити справжні кулінарні шедеври. Дуже смачними і ніжними виходять булочки з манки. Особливий спосіб формування робить булочки красивими, а велика кількість начинки не залишить вас байдужими, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки можна використовувати шоколад, варене згущене молоко або будь-яке варення на ваш смак. З'єднайте теплу воду, цукор, рослинну олію і дріжджі і добре перемішайте всі інгредієнти. Додайте в миску манну крупу і просіяне борошно і замісіть тисто.
Сформуйте з тіста кульку, полийте його невеликою кількістю рослинної олії і вимішуйте ще 8 хвилин. Тісто має вийти м'яким і пружним.
Перекладіть тісто в миску, змащену олією, накрийте кришкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин. За цей час тісто збільшиться в розмірі в кілька разів.
Розділіть тісто на 12 рівних частин і сформуйте з них кульки. Накрийте кульки харчовою плівкою і рушником і залиште ще на 15-20 хвилин.
Розкачайте кожну кульку в пласт товщиною близько 7 мм. Розріжте тісто на 3 смуги, не доходячи кілька сантиметрів до краю. На середину кожної смуги за допомогою кондитерського мішка викладіть начинку. Защіпіть краї кожної смуги і сформуйте булочку у вигляді акуратної кіски.
Кожну булочку викладіть на лист пергаментного паперу і перекладіть на деко. Накрийте заготовки харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.
Обсмажуйте булочки на середньому вогні у великій кількості олії до золотистого кольору. Гарячі булочки обваляйте в цукрі і подавайте до столу. Булочки виходять дуже м'якими і ніжними. І головна їхня перевага — велика кількість начинки. Докладний процес приготування чудових булочок з манкою можна подивитися на відео:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...