Дуже смачно! Мариновані огірки в спрайті за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Якщо ви давно хотіли незвичнозамаринувати огірки не в банках та не в бочках, зараз саме час для не банальних експериментів. Варто відзначити, що огірки – ідеальний продукт для салатів, для засолювання, маринування, а ще з нього можна робити навіть десерти та смачний лимонад, зазначають Патріоти України.

Суддя "МастерШеф", один з кращих українських шеф-кухарів – Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом незвичайних маринованих огірків в спрайті, які будуть готові буквально за 1 годину,.

Інгредієнти:

  • Огірки – 3-4 шт.
  • Чилі – 10 г
  • Кунжут – 3 г
  • Рисовий оцет – 5 г
  • Соєвий соус – 10 г
  • Кінза – 10 г
  • Спрайт – 300 г

Спосіб приготування:

  1. Огірки нарізаємо слайсами економкою та поміщаємо в тару для маринування.
  2. Додаємо до них різаний чилі, кунжут, рисовий оцет, соєвий соус, все перемішуємо, рівно викладаємо й заливаємо спрайтом.
  3. Так залишаємо на 1 годину й після – можна їсти.

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

середа, 8 травень 2024, 18:14

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно, передають Патріоти України. Деталі. Пропонує...

Психологічний тест! Оберіть, як ви тримаєте чашку - і дізнайтеся усю правду про себе

середа, 8 травень 2024, 17:12

Чи хотіли б ви дізнатися більше про свою особистість? Психологічні тести - цікавий і ефективний спосіб дізнатися про свої найсильніші якості. Пропонуємо тест, який розповість усе про вас завдяки тому, як ви тримаєте чашку з улюбленим напоєм, передають ...