
Думаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо мініголубці з куркою та грибами. Вони виходять дуже ароматні, ніжні - просто тануть у роті. А з вершковим соусом - м-м-м... Смакота! Голубці - одна з найпопулярніших страв української кухні, передають Патріоти України.
Особливо смачні вони виходять з ніжною, дієтичною курятиною та грибами під вершковим соусом. Такі голубці стануть окрасою буденної вечері, та й на святковому столі не загубляться. Ось рецепт.
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...