
Думаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо мініголубці з куркою та грибами. Вони виходять дуже ароматні, ніжні - просто тануть у роті. А з вершковим соусом - м-м-м... Смакота! Голубці - одна з найпопулярніших страв української кухні, передають Патріоти України.
Особливо смачні вони виходять з ніжною, дієтичною курятиною та грибами під вершковим соусом. Такі голубці стануть окрасою буденної вечері, та й на святковому столі не загубляться. Ось рецепт.
Вибираючи квіти в подарунок, ми часто не звертаємо увагу на їхню символіку. А дарувати букет - це не лише красиво, а й спосіб показати свої почуття. Колір квітів має велике значення і може впливати на те, як сприйме подарунок одержувач, передають Патрі...
Ви лягаєте спати, але посеред ночі прокидаєтесь з відчуттям тривоги чи нав’язливих думок, а вранці почуваєтесь так, ніби не спали зовсім? Ймовірно, ваш організм потерпає від так званого кортизолового сну - стану, коли хронічний стрес порушує природний ...