Думаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо мініголубці з куркою та грибами. Вони виходять дуже ароматні, ніжні - просто тануть у роті. А з вершковим соусом - м-м-м... Смакота! Голубці - одна з найпопулярніших страв української кухні, передають Патріоти України.
Особливо смачні вони виходять з ніжною, дієтичною курятиною та грибами під вершковим соусом. Такі голубці стануть окрасою буденної вечері, та й на святковому столі не загубляться. Ось рецепт.
Додавання солі в їжу — звичка, якої багато хто дотримується автоматично, не замислюючись про її можливі наслідки. Однак нещодавнє дослідження, проведене фахівцями Сіньцзянського медичного університету в Китаї, вказує на потенційний зв’язок між регулярн...
16 квітня за новим стилем (29 квітня за старим) вшановують пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багаїтьох інших. За юліанським календарем сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . ***. Агапія, Ірина та Хіонія жили ...