Смачну, швидку і легку закуску можна приготувати дуже швидко. Ваші рідні і близькі будуть задоволені таким блюдом, і головне часу багато не займає, передають Патріоти України.
Кожна господиня може замінити інгредієнти начинки на ті, які любить ваша сім'я. Ми розповімо класичний і дуже смачний рецепт закуски з багета з куркою.
Добре миємо куряче філе і нарізаємо смужками по 1-2 см. Яйця збиваємо і занурюємо філе в борошно, яйця і панірувальні сухарі. Розігріваємо сковороду і смажимо куряче філе з двох сторін, як биточки, до золотистого кольору.
Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів.
Багет нарізаємо на частини, по довжині приблизно як шматочки курячого філе. Нарізаємо багет на частини, такої ж довжини, як і смажені шматочки м'яса.
Обов'язково дістаємо з багета м'якіш.
Готуємо начинку для багета. Плоскі шматочки моцарели викладаємо на дошку, далі куряче філе і скручуємо сир навколо курки, все відправляємо всередину багета.
Застеляємо форму папером для запікання або фольгою і викладаємо наші фаршировані багети. Можна все змастити соусом песто.
Кожен багет закручуємо в фольгу і відправляємо випікати приблизно на 20 хвилин. Далі кожен багет розгортаємо і посипаємо пармезаном, відправляємо на 5 хвилин ще раз в духовку, поки сир не розплавиться.
Даємо 10 хвилин охолонути і хрустка закуска готова.
З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...