Дуже смачно! Найсмачніша закуска з багета за 10 хвилин - чудовий рецепт, який не займає багато часу

Смачну, швидку і легку закуску можна приготувати дуже швидко. Ваші рідні і близькі будуть задоволені таким блюдом, і головне часу багато не займає, передають Патріоти України.

Кожна господиня може замінити інгредієнти начинки на ті, які любить ваша сім'я. Ми розповімо класичний і дуже смачний рецепт закуски з багета з куркою.

Закуска з багета - рецепт

  • Багет білий - 1 штука
  • Панірувальні сухарі
  • Філе куряче - 300 грам
  • Сир моцарелла - за смаком
  • Пармезан
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 2 столові ложки
  • Часник, петрушка - за смаком

Добре миємо куряче філе і нарізаємо смужками по 1-2 см. Яйця збиваємо і занурюємо філе в борошно, яйця і панірувальні сухарі. Розігріваємо сковороду і смажимо куряче філе з двох сторін, як биточки, до золотистого кольору.

Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів.

Багет нарізаємо на частини, по довжині приблизно як шматочки курячого філе. Нарізаємо багет на частини, такої ж довжини, як і смажені шматочки м'яса.

Обов'язково дістаємо з багета м'якіш.

Готуємо начинку для багета. Плоскі шматочки моцарели викладаємо на дошку, далі куряче філе і скручуємо сир навколо курки, все відправляємо всередину багета.

Застеляємо форму папером для запікання або фольгою і викладаємо наші фаршировані багети. Можна все змастити соусом песто.

Кожен багет закручуємо в фольгу і відправляємо випікати приблизно на 20 хвилин. Далі кожен багет розгортаємо і посипаємо пармезаном, відправляємо на 5 хвилин ще раз в духовку, поки сир не розплавиться.

Даємо 10 хвилин охолонути і хрустка закуска готова.

Ідилія чи токсичність? Цей тест у картинці розповість про ваші стосунки

субота, 27 квітень 2024, 21:12

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який визначить як складаються ваші відносини і чи вато щось змінювати у особистому житті, передають Патріоти України. Уважно подивіться на картину та оберіть те, що побачили першим. Не придивляйтесь зана...

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...