Дуже смачно! Намазка на хліб з лікарською ковбасою замість звичайного бутерброда

Для намазок можна підібрати безліч цікавих варіантів продуктів. Дешевші чи дорожчі, екзотичні чи класичні — все на ваш вибір. Пропонуємо вам цікаву намазку з лікарською ковбасою.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі компоненти:

  • лікарська ковбаса — 200 г;
  • відварені яйця — 2 шт.;
  • твердий сир — 100 г;
  • масло — 50 г;
  • спеції.

Як приготувати

Лікарську ковбасу натріть на великій тертці. Так само зробіть з яйцями та твердим сиром. За бажанням можна зробити структуру однорідною. Просто перемеліть все разом у блендері.

Отриману масу треба змішати з м’яким маслом. Додайте спеції за смаком. А тепер скоріше відрізайте хліб та куштуйте. Це смачний варіант для сніданку чи перекусу в будь-який час доби. Смачного!

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...