
Чи куштували ви колись смажені ковбаски з солодким гарбузом? Так, спочатку таке поєднання може здатися дивним, але воно надзвичайно смачне, передають Патріоти України.
- Вершкове масло – 50 гр;
- свіжі ковбаски з сирого м'яса – 6 шт;
- цибуля – 2 шт;
- часник – 3 зубчики;
- невеличкий гарбуз;
- цукрова пудра – 1 ч.л;
- винний оцет – 1 ч.л;
- болгарський червоний перець – 2 шт;
- консервована квасоля – банка 0,5 л;
- сіль та перець (за смаком);
- свіжа зелень (за смаком).
Приготування:
- Розтопіть вершкове мало на середньому вогні та обсмажте на ньому ковбаски, поки вони не покриються золотистою скоринкою з усіх боків;
- Додайте до м'яса дрібно нарізану цибулю, часник, болгарський перець та залиште тушкуватися;
- У цей час обчистіть гарбуз від шкірки та насіння і наріжте невеликими шматочками. Полийте його винним оцтом і додайте до ковбасок. Тушкуйте страву на великому вогні, поки рідина не почне випаровуватися;
- Після цього додайте до страви цукор, квасолю, зелень, сіль та перець за смаком. Поставте її в розігріту до 180° духовку на годину.
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...