Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.
Для приготування треба взяти:
Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.
Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.
Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.
Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.
При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!
Ба більше, більшість людей загортають продукти навмання, не замислюючись, який бік має бути до їжі. Але ця, здавалося б, незначна деталь насправді може впливати на результат приготування, про це розповіли на сторінці sizovasofiaa, передають Патріоти У...
Натуральні добрива для полуниці, і перш за все, домашні препарати, корисні для здоров'я, екологічні й містять ряд легко і швидко засвоюваних поживних речовин, необхідних рослинам. Крім того, таке підживлення при регулярному внесенні значно зміцнює росл...