Дуже смачно! Печемо вдома ароматний банановий кекс за годину (рецепт)

Банановий кекс, спечений у духовці, виходить смачним і настільки ароматним, що встояти перед ним неможливо. Готується такий десерт доволі просто, а його рецепт не включає в себе ніяких важкодоступних або надто дорогих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Давайте-но його розглянемо. Але тільки якщо ви вже знаєте, як в цілому готуються подібнікекси без начинки. Отже, для приготування кексу з бананом нам знадобляться наступні інгредієнти: банани (3 шт), яйця (2 шт), цукор (0,5 склянки), вершкове масло (100 г), ванільний цукор (1 пакетик), розпушувач (1 пакетик), борошно (1,5 склянки).Що важливо, для приготування кексу краще використовувати переспілі банани - вони більш ароматні.

Як приготувати банановий кекс у домашніх умовах:

Подрібніть банани у блендері. Додайте до отриманої маси яйця, цукор та вершкове масло. Збийте міксером чи блендером. Окремо змішайте борошно, розпушувач і ванільний цукор. Отриману масу додайте до бананової суміші поетапно. Потім змастіть форму для випікання вершковим маслом (або маргарином) та перекладіть до неї загальну збиту масу. Розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть до неї форму на 40 хвилин. Готовий кекс можна прикрасити цукровою пудрою, горіхами, цукатами та іншими їстівними елементами за смаком.

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...