
Осінь щедро обдаровує нас овочами і фруктами, так що було б помилкою упустити такий момент. Тим більше напередодні зими. Сьогодні ми приготуємо простий салатик, який не займе багато сил у кухаря, зате дозволить хоч якось використовувати запаси гарбуза, які в цей час, напевно, є у кожного. Гарбуз по-корейськи з приправами і цибулею, передають Патріоти України.
По суті, від оригінального рецепта з морквою тут відмінностей мало. Але основний інгредієнт здорово змінює базовий смак страви. У магазинах морквина нині подорожчала, так що експеримент повинен вийти не тільки вдалим, але ще і реально бюджетним. Для любителів всього гостренького буде саме те.
Гарбуз по-корейськи інгредієнти:
Приготування:
У гарбузі знаходяться калій, кальцій і фосфор. Крім того, він багатий вітамінами і мінеральними речовинами. Оскільки сам гарбуз не піддається термічній обробці, а лише сусідить з дещо гарячими інгредієнтами, абсолютна більшість корисних речовин в ньому збережеться. Так що наше блюдо не тільки смачне, воно ще й позитивно впливає на організм людини.
Якщо ви вже ввімкнули центральне опалення та помітили, що радіатори все ще холодні, є одна річ, яку вам потрібно обов’язково робити раз на рік, передають Патріоти України. Якщо ви хочете використовувати менше енергії та, можливо, зменшити свої рахунки,...
Етель Катерхем із Великої Британії, яка народилася ще 1909 року та відсвяткувала влітку 116-річчя, офіційно визнана найстарішою живою людиною у світі, передають Патріоти України. Попри увагу, яка прикута до її рекордного віку, сама Етель з гумором зізн...