Осінь щедро обдаровує нас овочами і фруктами, так що було б помилкою упустити такий момент. Тим більше напередодні зими. Сьогодні ми приготуємо простий салатик, який не займе багато сил у кухаря, зате дозволить хоч якось використовувати запаси гарбуза, які в цей час, напевно, є у кожного. Гарбуз по-корейськи з приправами і цибулею, передають Патріоти України.
По суті, від оригінального рецепта з морквою тут відмінностей мало. Але основний інгредієнт здорово змінює базовий смак страви. У магазинах морквина нині подорожчала, так що експеримент повинен вийти не тільки вдалим, але ще і реально бюджетним. Для любителів всього гостренького буде саме те.
Гарбуз по-корейськи інгредієнти:
Приготування:
У гарбузі знаходяться калій, кальцій і фосфор. Крім того, він багатий вітамінами і мінеральними речовинами. Оскільки сам гарбуз не піддається термічній обробці, а лише сусідить з дещо гарячими інгредієнтами, абсолютна більшість корисних речовин в ньому збережеться. Так що наше блюдо не тільки смачне, воно ще й позитивно впливає на організм людини.
Демі Мур, яку ще називають легендою Голлівуду, здається, старіти не збирається. 62-річна зірка виглядає на 40 років без всілякого фотошопу та фільтрів. В чому секрет краси акторки, передають Патріоти України з посиланням на РБК. 7 секретів молодості Де...
Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...