Осінь щедро обдаровує нас овочами і фруктами, так що було б помилкою упустити такий момент. Тим більше напередодні зими. Сьогодні ми приготуємо простий салатик, який не займе багато сил у кухаря, зате дозволить хоч якось використовувати запаси гарбуза, які в цей час, напевно, є у кожного. Гарбуз по-корейськи з приправами і цибулею, передають Патріоти України.
По суті, від оригінального рецепта з морквою тут відмінностей мало. Але основний інгредієнт здорово змінює базовий смак страви. У магазинах морквина нині подорожчала, так що експеримент повинен вийти не тільки вдалим, але ще і реально бюджетним. Для любителів всього гостренького буде саме те.
Гарбуз по-корейськи інгредієнти:
Приготування:
У гарбузі знаходяться калій, кальцій і фосфор. Крім того, він багатий вітамінами і мінеральними речовинами. Оскільки сам гарбуз не піддається термічній обробці, а лише сусідить з дещо гарячими інгредієнтами, абсолютна більшість корисних речовин в ньому збережеться. Так що наше блюдо не тільки смачне, воно ще й позитивно впливає на організм людини.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...