Дуже смачно! Простий рецепт приготування котлет без грама м'яса - з картоплі та кабачків

Класне поєднання для смачних котлет, зовсім без м'яса! Рецепт приготування дуже простий, повторюйте на здоров'я, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Картопля відварена — 500 грамів
  • Кабачок — 1 шт (300 грамів)
  • Сир — 200 грамів
  • Яйце — 1 шт
  • Зелена цибуля — 2 ст. лож.
  • Часник — 2 зуб.
  • Борошно — 3-4 ст. лож.
  • Сіль, чорний перець
  • Сухарі
  • рослинна олія для смаження

Приготування

1. Відварну картоплю подрібнюємо, робимо пюре, і даємо охолонути якщо картопля гаряча.

2. Кабачок натремо на грубій тертці, злегка присолимо. Залишаємо хвилин на п'ять, після чого добре відіжміть.

3. З'єднуємо все разом, картоплю, кабачок. Додаємо натертий сир, яйце, сіль, перець. Добре перемішуємо і додаємо поступово кілька ложок борошна.

4. З отриманого тіста формуємо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажуємо на розігрітій олії (трохи) з кожного боку до золотистої скоринки. Смажаться дуже швидко на невеликому вогні.

Подавати краще зі сметаною.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті:

Приємного апетиту!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...