Дуже смачно! Простий рецепт приготування котлет без грама м'яса - з картоплі та кабачків

Класне поєднання для смачних котлет, зовсім без м'яса! Рецепт приготування дуже простий, повторюйте на здоров'я, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Картопля відварена — 500 грамів
  • Кабачок — 1 шт (300 грамів)
  • Сир — 200 грамів
  • Яйце — 1 шт
  • Зелена цибуля — 2 ст. лож.
  • Часник — 2 зуб.
  • Борошно — 3-4 ст. лож.
  • Сіль, чорний перець
  • Сухарі
  • рослинна олія для смаження

Приготування

1. Відварну картоплю подрібнюємо, робимо пюре, і даємо охолонути якщо картопля гаряча.

2. Кабачок натремо на грубій тертці, злегка присолимо. Залишаємо хвилин на п'ять, після чого добре відіжміть.

3. З'єднуємо все разом, картоплю, кабачок. Додаємо натертий сир, яйце, сіль, перець. Добре перемішуємо і додаємо поступово кілька ложок борошна.

4. З отриманого тіста формуємо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажуємо на розігрітій олії (трохи) з кожного боку до золотистої скоринки. Смажаться дуже швидко на невеликому вогні.

Подавати краще зі сметаною.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті:

Приємного апетиту!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...