Дуже смачно! Приготувавши яловичину в такому маринаді, ви здивуєтеся, яким м'яким вийде м'ясо

Смачний маринад для стейка з яловичини. Васабі можна замінити на гостру гірчицю. Ці інгредієнти добре розм'якшують м'ясо, а гострота іде під час обсмажування, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яловичина — 500 грамів
  • Васабі — 2 ст. л. (або гостра російська гірчиця)
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Часник — 1 головка
  • Рослинна олія — 1 ст. л.
  • Кунжут — 15 грамів
  • Чорний перець — за смаком

Приготування

1. Змішати 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. васабі (або гострої гірчиці).

2. Обмазати яловичину маринадом і залишити маринуватися. Чим більше м'ясо буде маринуватися, тим інтенсивніше буде смак соєвого соусу і васабі. Якщо будете маринувати в холодильнику, то необхідно дістати з холодильника десь за 1-1,5 години, щоб м'ясо прогрілося до кімнатної температури.

3. На сковороді розігріти рослинну олію та обсмажити зубчики часнику. Для прожарювання «медіум» смажити стейк по 2-2,5 хвилини з кожного боку. Готовий стейк зняти зі сковороди, загорнути у фольгу і залишити відпочивати на 10-15 хвилин.

4. Обсмажити на сковороді кунжут. Посипати стейк зі всіх сторін кунжутом. Для подачі можна використовувати соус васабі, тонко нарізаний дайкон (японська редька), соєвий соус.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...