Дуже смачно! Приготувавши яловичину в такому маринаді, ви здивуєтеся, яким м'яким вийде м'ясо

Смачний маринад для стейка з яловичини. Васабі можна замінити на гостру гірчицю. Ці інгредієнти добре розм'якшують м'ясо, а гострота іде під час обсмажування, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яловичина — 500 грамів
  • Васабі — 2 ст. л. (або гостра російська гірчиця)
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Часник — 1 головка
  • Рослинна олія — 1 ст. л.
  • Кунжут — 15 грамів
  • Чорний перець — за смаком

Приготування

1. Змішати 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. васабі (або гострої гірчиці).

2. Обмазати яловичину маринадом і залишити маринуватися. Чим більше м'ясо буде маринуватися, тим інтенсивніше буде смак соєвого соусу і васабі. Якщо будете маринувати в холодильнику, то необхідно дістати з холодильника десь за 1-1,5 години, щоб м'ясо прогрілося до кімнатної температури.

3. На сковороді розігріти рослинну олію та обсмажити зубчики часнику. Для прожарювання «медіум» смажити стейк по 2-2,5 хвилини з кожного боку. Готовий стейк зняти зі сковороди, загорнути у фольгу і залишити відпочивати на 10-15 хвилин.

4. Обсмажити на сковороді кунжут. Посипати стейк зі всіх сторін кунжутом. Для подачі можна використовувати соус васабі, тонко нарізаний дайкон (японська редька), соєвий соус.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...