Смачний маринад для стейка з яловичини. Васабі можна замінити на гостру гірчицю. Ці інгредієнти добре розм'якшують м'ясо, а гострота іде під час обсмажування, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Змішати 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. васабі (або гострої гірчиці).
2. Обмазати яловичину маринадом і залишити маринуватися. Чим більше м'ясо буде маринуватися, тим інтенсивніше буде смак соєвого соусу і васабі. Якщо будете маринувати в холодильнику, то необхідно дістати з холодильника десь за 1-1,5 години, щоб м'ясо прогрілося до кімнатної температури.
3. На сковороді розігріти рослинну олію та обсмажити зубчики часнику. Для прожарювання «медіум» смажити стейк по 2-2,5 хвилини з кожного боку. Готовий стейк зняти зі сковороди, загорнути у фольгу і залишити відпочивати на 10-15 хвилин.
4. Обсмажити на сковороді кунжут. Посипати стейк зі всіх сторін кунжутом. Для подачі можна використовувати соус васабі, тонко нарізаний дайкон (японська редька), соєвий соус.
Приємного апетиту!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...