Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом. Гарантовано сподобається вам та вашим близьким.
1. Картоплю почистити, нарізати, залити водою, та зварити до готовності. Солити коли картопля почне м’якшати.
2. Зварену картоплю добре розім’яти товкачем.
3. У розім’яту картоплю додати борошно, натертий на тертці твердий сир, чорний мелений перець і, за бажанням, улюблені спеції. Все добре розмішати. Потім руками замісити картопляне тісто.
4. З картопляного тіста скачати одну велику кулю, яку потім розділити на дві половинки. Кожну половинку розкотити в корж круглої форми.
5. На один корж покласти натертий на великій тертушці сир моцарелла, а другим закрити зверху. Краї коржів склеїти один з одним. Повинен вийти один великий коржик з сиром моцареллою всередині.
6. Розігріти сковорідку на середньому вогні, змастити її олією або вершковим маслом. Картопляну піцу викласти на сковорідку і почати обсмажувати до золотистого кольору.
7. Потім піцу перевернути на інший бік і обсмажити до золотистого кольору. Можна періодично перевертати її за допомогою тарілки, щоб вона добре просмажилася.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...