Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом. Гарантовано сподобається вам та вашим близьким.
1. Картоплю почистити, нарізати, залити водою, та зварити до готовності. Солити коли картопля почне м’якшати.
2. Зварену картоплю добре розім’яти товкачем.
3. У розім’яту картоплю додати борошно, натертий на тертці твердий сир, чорний мелений перець і, за бажанням, улюблені спеції. Все добре розмішати. Потім руками замісити картопляне тісто.
4. З картопляного тіста скачати одну велику кулю, яку потім розділити на дві половинки. Кожну половинку розкотити в корж круглої форми.
5. На один корж покласти натертий на великій тертушці сир моцарелла, а другим закрити зверху. Краї коржів склеїти один з одним. Повинен вийти один великий коржик з сиром моцареллою всередині.
6. Розігріти сковорідку на середньому вогні, змастити її олією або вершковим маслом. Картопляну піцу викласти на сковорідку і почати обсмажувати до золотистого кольору.
7. Потім піцу перевернути на інший бік і обсмажити до золотистого кольору. Можна періодично перевертати її за допомогою тарілки, щоб вона добре просмажилася.
Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...
Для отримання високого врожаю насамперед необхідно подбати про посівний матеріал. Щоб покращити якість насіння, аби воно швидше проросло, перед висіванням його потрібно замочити для прискорення росту, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В п...