
Ці м'які ароматні кекси з яблуком і родзинками завдяки легкому рецепту виходять абсолютно у всіх. Подобаються як дітям, так і їхнім батькам, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте зазначені продукти. Ізюм залийте окропом на 10 хвилин, після чого злийте воду і обсушіть його. Яблука очистить і поріжте дрібними кубиками. Кефір попередньо дістаньте з холодильника за 30 хвилин до приготування (він повинен бути кімнатної температури). Потрібну кількість вершкового масла розтопіть зручним способом і залиште остигати на столі (можна розтопити у мікрохвильовці). Увімкніть розігріватися духовку до 180 градусів.
2. У глибоку миску налийте потрібну кількість кефіру, додайте цукор, ванілін і перемішайте до однорідного стану.
3. Яйця розбийте і додайте до кефіру, перемішайте.
4. Розтоплене охолоджене вершкове масло влийте в тісто і перемішайте.
5. Просійте борошно разом з розпушувачем і замісіть тісто, яке за консистенцією має вийти, як густа сметана.
6. Вмішайте в тісто родзинки і яблука, ще раз добре перемішайте і розкладіть тісто по формах, заповнюючи їх на дві третини.
7. Поставте деко з кексами в попередньо розігріту духовку на 25-30 хвилин.
8. Готові кекси вийміть із форми і викладіть остигати на тарілку, а опісля присипте цукровою пудрою.
М'які, ароматні і дуже смачні кекси на кефірі з яблуком і родзинками готові! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Смачного!
У холодний сезон тисячі українців стикаються з неприємною проблемою - вікна запотівають, на рамах збирається вода, а в кутах може з’являтися цвіль. Експерти попереджають: конденсат - не лише косметичний дефект, а й ознака надлишкової вологи в приміщенн...
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...